MalgWroclaw pisze:po prostu musiałam

No slicznie

piekne koteczki

ale tez bardzo mi sie podoba ten fotel!
Pralcio

brzmi uroczo

ale niktorzy weci tez nie blyszcza inteligencja. Moja Kitusie badali lekarze i wciaz mowilismy o dziewczynce a jak wpisywali do komputera to zapytali o imie i powiedzialam Kitek i wpisali samiec

pomijam ze bylo robione usg..

Malgosiu, jezeli masz takiego sasiada jakiego opisujesz, to musisz zadzwonic na policje. Czesto tak jest, ze sasiedzi czuja sie bezkarni, bo nikt nie reaguje i z czasem jest tylko gorzej, bo pozwalaja sobie na wiecej.
Policja przyjedzie i wpierw do Ciebie zapuka. Ale to bedzie anonimowe i sasiedzi sie nie dowiedza kto zadzwonil. Spytaja czy maja dac upomnienie czy mandat. Oczywiscie od razu albo za drugim razem nakaz mandat. Wiem, ze to nie przyjemne i czlowiek sie boi zadzwonic na policje, ale to jedyny sposob. Czasem jest tak, ze policja odchodzi i sasiad mysli, ze odfajkowane i dalej imprezuje. Wtedy trzeba zadzwonic kolejny raz. Ja raz dzwoniłam trzy razy w nocy i trzy razy zmusialam policje do przyjazdu. Dzis juz nie ma tych sasiadow - mieszkanie jest puste... Na razie :/
Ja nie mam tolerancji dla takich zachowan. A zobaczysz hak szybko towarzystwo bedzie uciekac z mieszkania do ktorego przyszla policja.
Psy kochaja marchewki i sa one dla nich bardzo zdrowe, a najzdrowsze wlasnie z ziemia. Moj pies tez uwielbial.
Ami miala piekne rude futro - marchewki byly jej na pewno niezbedne do utrzymywania takiej zywej kolorystyki

(')