Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Moli25 pisze:MB&Ofelia pisze:A u nas coś kwitnie. Ale nie kasztan. Kwitnie drzewko na balkonie mojego taty, kupione jako czeremcha, ale kwitnie nie jak czeremcha, więc chyba czeremchą nie jest. Doszliśmy do wniosku, że chyba ktoś nabazgrał na karteczce "czereśnia" i nabazgrał tak bardzo że wygląda jak "czeremcha".
Ciekawe czy będą z tego czereśnie?
Moli25 pisze:A ja dzis weszłam w krzak bzu, bo tak pięknie kwitnie i pachnie
Moli25 pisze:Dzis byłam w dzierzoniowie cały dzień i tam Ani grama kropli deszczu![]()
Mówisz ze dzis Marysiu padało we Wrocławiu?
Alyaa pisze:A w Kielcach odwrotnie. Praktycznie cały dzień słoneczny, a jak wracaliśmy z kina po 19 to kapało.
Moli25 pisze:MB&Ofelia pisze:A u nas coś kwitnie. Ale nie kasztan. Kwitnie drzewko na balkonie mojego taty, kupione jako czeremcha, ale kwitnie nie jak czeremcha, więc chyba czeremchą nie jest. Doszliśmy do wniosku, że chyba ktoś nabazgrał na karteczce "czereśnia" i nabazgrał tak bardzo że wygląda jak "czeremcha".
MB&Ofelia pisze:W Koszałkowie też nie padało. Ale słońca też praktycznie nie było.
PS. Jutro znów giełda ogrodnicza. Tym razem nie kupuję żadnej czeremchy
MaryLux pisze:Moli25 pisze:Dzis byłam w dzierzoniowie cały dzień i tam Ani grama kropli deszczu![]()
Mówisz ze dzis Marysiu padało we Wrocławiu?
Tak. Wychodziłam przed 9 i lało. Ale ok. 10 już się uspokoiło
MB&Ofelia pisze:Moli25 pisze:MB&Ofelia pisze:A u nas coś kwitnie. Ale nie kasztan. Kwitnie drzewko na balkonie mojego taty, kupione jako czeremcha, ale kwitnie nie jak czeremcha, więc chyba czeremchą nie jest. Doszliśmy do wniosku, że chyba ktoś nabazgrał na karteczce "czereśnia" i nabazgrał tak bardzo że wygląda jak "czeremcha".
Tiaaaa, ty się śmiejesz, a ja to DRZEWO! targałam do domu z giełdy ogrodniczej!
Moli25 pisze:MB&Ofelia pisze:Moli25 pisze:MB&Ofelia pisze:A u nas coś kwitnie. Ale nie kasztan. Kwitnie drzewko na balkonie mojego taty, kupione jako czeremcha, ale kwitnie nie jak czeremcha, więc chyba czeremchą nie jest. Doszliśmy do wniosku, że chyba ktoś nabazgrał na karteczce "czereśnia" i nabazgrał tak bardzo że wygląda jak "czeremcha".
Tiaaaa, ty się śmiejesz, a ja to DRZEWO! targałam do domu z giełdy ogrodniczej!
Jak bedziesz sie wybierać do Wro to weź to drzewo mam duży ogród![]()
MB&Ofelia pisze:Byłam na giełdzie ogrodniczej. Żadnych drzew nie kupiłam![]()
Wróciłam z 2 pomidorami koktajlowymi, 1 ostrą papryczką i 2 bratkami.
Już posadzone.
Musiałam wyganiać Ofelię ze skrzynki z fasolą szparagową
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 43 gości