Powszechna Sterylizacja N°4

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 05, 2017 13:07 Re: Powszechna Sterylizacja N°4, 4836 kotów, zabiegi wstrzym

ewa_mrau pisze:
Kinnia pisze:
Ewa.KM pisze:A kto sie ukrywa pod Co ja tofię? Może mnie ktoś uświadomić? na pw np.

mnie tez poproszę

i mnie, jeśli można
---
:smokin:

Fb jest publiczny więc wklejam https://www.facebook.com/ewa.kedzierska.12?fref=ts
Ja jestem ufna i przyznaję czasami za to płacę, ale zawsze staram się doszukać dobrych intencji nawet w złych czynach, może chciał dobrze ale mu nie wyszło. Tutaj też, tym bardziej u osoby kociolubnej staram się zrozumieć, wytłumaczyć, znaleźć jakieś wytłumaczenie tak podłego postępowania. I wiecie co mi przychodzi do głowy? Ona po prostu nie wierzy, że to jest możliwe, że w tak krótkim czasie, za tak w sumie niewielkie pieniądze zrobiono więcej niż to się kiedykolwiek, komukolwiek udało.
Więc doszukuje się przekrętu tam gdzie go nie ma. Niektórym łatwiej negować niż podziwiać. Zazdrość to uczucie stare jak świat. Wszak Kain zabił Abla z zazdrości.
Czymże są skany faktur wobec zdjęć kotów po zabiegach. Gdzie każde zdjęcie mówi przecież o wiele więcej niż papier z lecznicy, gdzie można spojrzeć kotu w oczy. Czy to nie jest lepszy dowód niż NIP i PLN na fakturze?
Obrazek

Ewa.KM

Od: Śro mar 20, 2013 23:32

Post » Pt maja 05, 2017 13:20 Re: Powszechna Sterylizacja N°4, 4836 kotów, zabiegi wstrzym

Co ja tofię uruchomiono znów w nocy. Kilka osób tam wskazywało na kobietę pisząc do niej z imienia i nazwiska i wstawiały fb, również z rudym kotem w tle i tym samym napisem ale, dziś ta osoba pisze w formie męskiej, więc może to wspólne konto ale to tam ich wie.
Ja też coś dorzuciłem na PS więc może dziś będzie ładny wynik na koncie choć pewnie to też chwilowa górka.

Martinnn

Od: Czw sty 01, 2015 22:16

Post » Pt maja 05, 2017 13:29 Re: Powszechna Sterylizacja N°4, 4836 kotów, zabiegi wstrzym

Ewa.KM pisze:Czymże są skany faktur wobec zdjęć kotów po zabiegach. Gdzie każde zdjęcie mówi przecież o wiele więcej niż papier z lecznicy, gdzie można spojrzeć kotu w oczy. Czy to nie jest lepszy dowód niż NIP i PLN na fakturze?

Ja akurat jestem takim człowiekiem, który lubi jak są dokładne rozliczenia i faktury. Nigdy do nich nie zaglądam, ale lubię mieć świadomość, że jakbym chciała, to bym mogła :) Ale, na litość boską, PS jest tak mega dobrze rozliczona, że oczekiwanie skanów faktur to jakaś kompletna aberracja, wynikająca chyba rzeczywiście wyłącznie z zawiści i sądzenia ludzi po samym sobie.

Tundra

Od: Śro sie 27, 2014 9:32

Post » Pt maja 05, 2017 13:46 Re: Powszechna Sterylizacja N°4, 4836 kotów, zabiegi wstrzym

viewtopic.php?f=20&t=180026
część bazarku na PS
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pt maja 05, 2017 14:37 Re: Powszechna Sterylizacja N°4, 4836 kotów, zabiegi wstrzym

Gdyby ktoś z Was, stałych darczyńców PS, nabrał wątpliwości co do mojej uczciwości niech śmiało pisze. Część z Was wpłacała regularnie, część duże kwoty, ujawnienie Wam faktur będzie dla mnie czystą przyjemnością, bo to Wy jesteście autorami sukcesu PS. Konsultuję się z prawnikiem i chętnie pójdę do sądu, bo należy Wam się stuprocentowa satysfakcja, że dzięki Wam prawie 5000 kotów, a większość z biednych obszarów Polski, ma lepsze życie. :piwa: Przypominam też, że ciężar kosztów administracyjnych spoczywał na mnie, pieniądze, które Wy wpłacaliście szły tylko na zabiegi. Na zabiegi w świetnych cenach, bo byłam też bardzo oszczędna.

I polecam Wam komentarze osób, które sterylizowały pod skrzydłami Powszechnej Sterylizacji. Serce ściska z radości, że się aż tyle udało i z żalu, że trwało to tylko trzy lata. Współpraca z nimi to był dla mnie zaszczyt. :1luvu:

Nie chcę puszczać faktur w sieć, bo martwię, że hejt, który spada na mnie, naprawdę obrzydliwy i przykry hejt, spadnie też i na lecznice, z którymi współpracuję. A to już by było niebezpieczne. Ja mogę zamknąć fundację i zabrać jak talizman świadomość, że aż tylu kotom pomogłam pomóc, oni są w pracy. Nie chcę, żeby spotkało ich coś złego za to, że pomagali kotom. Znam już jeden przypadek nękania lecznicy przez osobę, która była przeciwna sterylizowaniu kotów ze swojego podwórka.

Chiara

Od: Pt mar 18, 2005 20:40

Post » Pt maja 05, 2017 14:41 Re: Powszechna Sterylizacja N°4, 4836 kotów, zabiegi wstrzym

Czyś Ty, kobito na głowę upadła? ;-) Dopiero jak minister Ziobro poinformuje, że udało im się zwalczyć niecny interes. :lol: Jest przelew stały i będzie, póki będzie mnie na to stać.

lilian08

Od: Wto gru 04, 2012 20:08

Post » Pt maja 05, 2017 14:52 Re: Powszechna Sterylizacja N°4, 4836 kotów, zabiegi wstrzym

a ja już sprzedałam drobiazg na PS :)
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pt maja 05, 2017 15:03 Re: Powszechna Sterylizacja N°4, 4836 kotów, zabiegi wstrzym

Martinnn pisze:Co ja tofię uruchomiono znów w nocy. Kilka osób tam wskazywało na kobietę pisząc do niej z imienia i nazwiska i wstawiały fb, również z rudym kotem w tle i tym samym napisem ale, dziś ta osoba pisze w formie męskiej, więc może to wspólne konto ale to tam ich wie.
Ja też coś dorzuciłem na PS więc może dziś będzie ładny wynik na koncie choć pewnie to też chwilowa górka.

zrobiłam screeny
---
http://domowepiwniczne.blogspot.com/ <- a to nasz blog, można poczytać
i pomóc nam robiąc zakupy w Zooplus'ie - kliknij w banerek sklepu na pierwszej stronie bloga

jesteśmy też na FB -> https://web.facebook.com/IKtoTuMruczy/

ewa_mrau

Od: Pon sie 30, 2010 12:57

Post » Pt maja 05, 2017 15:06 Re: Powszechna Sterylizacja N°4, 4836 kotów, zabiegi wstrzym

Chiara, nie wiem co pisze ta osoba na FB, ale nie poddawaj się.Masz wsparcie, takie moralne na pewno, to miłe.Niemniej jednak sprawa powinna trafić do sądu, zresztą prawnik na pewno Ci coś poradzi.Cokolwiek się stanie zapłacą i tak biedne koty.Nikt nie może Cię zmusić do kontynuowania tej świetnej akcji, nawet rozumiem, że masz dosyć, ale może jednak? Tak chętnie wchodziłam na wątek, tak się cieszyłam, że koty z zapyziałych wsi będą miały lepsze życie.Ktoś to próbuje zniszczyć, dlaczego? ?????
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Pt maja 05, 2017 15:34 Re: Powszechna Sterylizacja N°4, 4836 kotów, zabiegi wstrzym

ewar pisze:Chiara, nie wiem co pisze ta osoba na FB, ale nie poddawaj się.Masz wsparcie, takie moralne na pewno, to miłe.Niemniej jednak sprawa powinna trafić do sądu, zresztą prawnik na pewno Ci coś poradzi.Cokolwiek się stanie zapłacą i tak biedne koty.Nikt nie może Cię zmusić do kontynuowania tej świetnej akcji, nawet rozumiem, że masz dosyć, ale może jednak? Tak chętnie wchodziłam na wątek, tak się cieszyłam, że koty z zapyziałych wsi będą miały lepsze życie.Ktoś to próbuje zniszczyć, dlaczego? ?????

Myślę, że w jakiejś niszowej formie przetrwamy. Z zaufanymi lecznicami, bez robienia dużych długów, bez nowych osób. Wolę sobie nie wyobrażać co by było, gdyby zaatakowała mnie pod koniec marca, gdy miałam kosmiczne długi. :strach: Teraz mam jeszcze tylko resztki, a jeśli coś uzbieram to znów coś wytnę. Nie 300 kotów w miesiącu, tylko może 30, 50, 10.

Zrobiono kotom niewyobrażalną krzywdę sabotując PS, aż dziwne, że oni naprawdę mają to gdzieś. 8O

https://www.facebook.com/powszechna.ste ... =3&theater

Chiara

Od: Pt mar 18, 2005 20:40

Post » Pt maja 05, 2017 15:35 Re: Powszechna Sterylizacja N°4, 4836 kotów, zabiegi wstrzym

Zapraszam na małe co nieco :) viewtopic.php?f=20&t=180027

Atta

Od: Śro lip 09, 2014 17:41

Post » Pt maja 05, 2017 16:27 Re: Powszechna Sterylizacja N°4, 4836 kotów, zabiegi wstrzym

Chiara trzeba sterylizować całe wsie i miasteczka, akcja jest świetna, aż trudno uwierzyć, że tyle wolontariuszy, lecznic, lekarzy i wszyscy umieją wspólnie razem współpracować i to tak sprawnie działało, to musi dalej działać, niestety im jest się silniejszym, im więcej się robi, PS rosła w siłę i coraz więcej kotów mogło skorzystać z pomocy tym więcej jest się zauważalnym i jest więcej hejtu, w tym przypadku bardzo krzywdzącego i paskudnego. Moim zdaniem może przynieść to odwrotny skutek tak jak pisały wcześniej dziewczyny i wpłat będzie więcej. :201461

Niespo

Od: Pon kwi 27, 2015 16:51

Post » Pt maja 05, 2017 18:08 Re: Powszechna Sterylizacja N°4, 4836 kotów, zabiegi wstrzym

Chiara, robiłaś nam tu piękne Niemcy - kraj, gdzie nie ma zwierząt niechcianych, wyrzucanych, mordowanych kamieniami, bo wszystkie zwierzęta są wysterylizowane, a gdy komuś umiera kot czy pies kolejny musi być sprowadzony z zagranicznych schronisk. Niestety Polska jest krajem Europy innej prędkości, zacofanym, gdzie "kotów się nie okalecza", "niech sobie poużywają, przecież seks jest przyjemny". Dzielnie walczyłaś i bardzo podziwiałam Twoją pracę, ale widocznie niektórzy nie są gotowi na taki Postęp. Marzyła mi się Powszechna Sterylizacja do końca świata, ale polski świat nie jest jeszcze na nią gotowy.
Na przekór i wbrew wszystkim wpłacę dziś grosik na jakiegoś starego kocura z licznymi ranami od walk - niech dożyje spokojnej bejajecznej starości dzięki PS :mrgreen: cokolwiek postanowisz robić dalej - masz mój wielki podziw i szacunek. Bardzo bym chciała być tak odważna, jak Ty :201494
Obrazek

Pinezkowa

Od: Śro gru 17, 2014 20:53

Post » Pt maja 05, 2017 18:10 Re: Powszechna Sterylizacja N°4, 4836 kotów, zabiegi wstrzym

Pinezkowa pisze:Chiara, robiłaś nam tu piękne Niemcy - kraj, gdzie nie ma zwierząt niechcianych, wyrzucanych, mordowanych kamieniami, bo wszystkie zwierzęta są wysterylizowane, a gdy komuś umiera kot czy pies kolejny musi być sprowadzony z zagranicznych schronisk. Niestety Polska jest krajem Europy innej prędkości, zacofanym, gdzie "kotów się nie okalecza", "niech sobie poużywają, przecież seks jest przyjemny". Dzielnie walczyłaś i bardzo podziwiałam Twoją pracę, ale widocznie niektórzy nie są gotowi na taki Postęp. Marzyła mi się Powszechna Sterylizacja do końca świata, ale polski świat nie jest jeszcze na nią gotowy.
Na przekór i wbrew wszystkim wpłacę dziś grosik na jakiegoś starego kocura z licznymi ranami od walk - niech dożyje spokojnej bejajecznej starości dzięki PS :mrgreen: cokolwiek postanowisz robić dalej - masz mój wielki podziw i szacunek. Bardzo bym chciała być tak odważna, jak Ty :201494

szacun, Chiara!
---
http://domowepiwniczne.blogspot.com/ <- a to nasz blog, można poczytać
i pomóc nam robiąc zakupy w Zooplus'ie - kliknij w banerek sklepu na pierwszej stronie bloga

jesteśmy też na FB -> https://web.facebook.com/IKtoTuMruczy/

ewa_mrau

Od: Pon sie 30, 2010 12:57

Post » Pt maja 05, 2017 18:11 Re: Powszechna Sterylizacja N°4, 4836 kotów, zabiegi wstrzym

I ja czytam to, co się ostatnio wyprawia i wspieram całym swoim sercem PS. Wspaniała robota i choć nie mam zaufania do większości fundacji i organizacji, tak PS - z ogromną pewnością tego, co robię - podsuwam każdemu i mówię: "Ich warto wspierać, choćby grosikiem". Kawał dobrej roboty! Chiara, nie daj się! :1luvu:

Ty$ka

Od: Nie mar 11, 2012 19:57

[poprzednia][następna]