Powszechna Sterylizacja N°4

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 04, 2017 16:47 Re: Powszechna Sterylizacja N°4, 4836 kotów, potrzebny prawn

mimbla64 pisze:
Chiara pisze:
mimbla64 pisze:Nie wiem, czy pisanie komentarzy na stronie Co ja Tofię ma sens, ale napisałam kilka komentarzy, naprawdę spokojnych, wyjaśniających i negatywną recenzję strony. I oczywiście już zostałam zablokowana.

Strona zniknęła, ale i tak wszyscy wiedzą kto ją prowadzi. Komentarze możesz wrzucić też u mnie.

Myślisz, że zniknęła?
Ja pomyślałam, że raczej wszystkie niepożądane elementy zostały poblokowane i już nie mają na stronę dostępu.

Może.

Chiara

Od: Pt mar 18, 2005 20:40

Post » Czw maja 04, 2017 16:53 Re: Powszechna Sterylizacja N°4, 4836 kotów, potrzebny prawn

Strona jest zablokowana, albo usunięta. Ja też nie mogę wejść, a nic tam wcześniej nie publikowałam.
Rób dalej swoje, dziewczyno, jak się chce mieć dobre serce - sama wiesz, co jest dalej
:1luvu:

lilian08

Od: Wto gru 04, 2012 20:08

Post » Czw maja 04, 2017 17:05 Re: Powszechna Sterylizacja N°4, 4836 kotów, potrzebny prawn

ja ich lubiłam
i dla mnie też jest niedostępna
mimo, że nic tam jeszcze nie napisałam
ktoś zrobił screeny?
---
:smokin:
http://domowepiwniczne.blogspot.com/ <- a to nasz blog, można poczytać
i pomóc nam robiąc zakupy w Zooplus'ie - kliknij w banerek sklepu na pierwszej stronie bloga

jesteśmy też na FB -> https://web.facebook.com/IKtoTuMruczy/

ewa_mrau

Od: Pon sie 30, 2010 12:57

Post » Czw maja 04, 2017 17:08 Re: Powszechna Sterylizacja N°4, 4836 kotów, potrzebny prawn

Nie mam tam konta, ale można podejrzeć i wiem, że na fb jest multum stron działających na granicy dobrego smaku. A dzięki wywoływanym kontrowersjom mogą podnieść ilość wejść na swoja stronkę czy lajki,czy co tam jeszcze :P No i przede wszystkim pisze się u nich, pisze! Ach! to dopiero popularność (dla idiotów, jak ja to nazywam).
Patrząc na to z mniejszymi emocjami dostrzeżemy też pewien optymistyczny wariant takich zdarzeń. Każdy może zabrać głos i napisac coś pozytywnego od siebie o akcji PS. Ten, kto zna działania PS, kto jest temu przychylny i wierzy w nie powinien rozpowszechniać, gdzie tylko może właściwe sądy. Trzeba uznać,ze nasi przeciwnicy w tym momencie, chcą czy nie, zaczynają promować coś, czemu byli przeciwni :)

PS robi swoje, a my możemy dopomagać, jak tylko umiemy. Koleżanka przyniosła komplet biżu na ten cel, jeszcze sąsiadka coś ma przywlec to zrobi się bazarek 8)

Atta

Od: Śro lip 09, 2014 17:41

Post » Czw maja 04, 2017 18:32 Re: Powszechna Sterylizacja N°4, 4836 kotów, zabiegi wstrzym

Przemyśl bardzo dziękuje PS .Dzięki Waszej akcji na świat nie przyjdzie ok.600-700 kociąt.
Np.dzisiaj rano Pani Marta pomogła koteczce,która została przywieziona w 3 litrowym wiaderku po farbie zamkniętym wieczkiem.Po otwarciu biedna kicia nie mogła złapać oddechu.Nie miała szans na bytowanie w dotychczasowym środowisku.Co usłyszała baba to jej .
Obrazek

muza_51

Od: Pon paź 04, 2010 10:04

Post » Czw maja 04, 2017 18:48 Re: Powszechna Sterylizacja N°4, 4836 kotów, zabiegi wstrzym

muza_51 pisze:Przemyśl bardzo dziękuje PS .Dzięki Waszej akcji na świat nie przyjdzie ok.600-700 kociąt.
Np.dzisiaj rano Pani Marta pomogła koteczce,która została przywieziona w 3 litrowym wiaderku po farbie zamkniętym wieczkiem.Po otwarciu biedna kicia nie mogła złapać oddechu.Nie miała szans na bytowanie w dotychczasowym środowisku.Co usłyszała baba to jej .

No właśnie muszę Was poprosić o zawieszenie akcji. Z powodu ataku jakiejś medialnej pani PS traci wsparcie i nie wiem czy utrzymam płynność finansową.

Zanim PS ruszy muszę popłacić resztę długów i zebrać kwotę, która pomoże mi amortyzować dług. Zresztą to się też może nie udać, bo już sporo osób aktywnie zwalcza akcję.

Mam nadzieję, że przynajmniej nie rozumieją ile zła wyrządzają kotom...

Chiara

Post » Czw maja 04, 2017 18:59 Re: Powszechna Sterylizacja N°4, 4836 kotów, zabiegi wstrzym

Chiara, w jaki sposób te osoby aktywnie zwalczają akcję? Co się dzieje?
Obrazek

mimbla64

Od: Pon lis 12, 2007 9:29

Post » Czw maja 04, 2017 19:06 Re: Powszechna Sterylizacja N°4, 4836 kotów, zabiegi wstrzym

mimbla64 pisze:Chiara, w jaki sposób te osoby aktywnie zwalczają akcję? Co się dzieje?

Sugerują, że fakowa fundacja, że zabiera sobie pieniądze etc.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Czw maja 04, 2017 19:21 Re: Powszechna Sterylizacja N°4, 4836 kotów, zabiegi wstrzym

A gdzie to robią? Przecież strony Co ja tofię już nie ma.
Obrazek

mimbla64

Od: Pon lis 12, 2007 9:29

Post » Czw maja 04, 2017 19:25 Re: Powszechna Sterylizacja N°4, 4836 kotów, zabiegi wstrzym

mimbla64 pisze:A gdzie to robią? Przecież strony Co ja tofię już nie ma.

Jeszcze tylko to:

https://www.facebook.com/powszechna.ste ... =3&theater

Komentarze: https://www.facebook.com/powszechna.ste ... =3&theater

Jak na razie i z rzeczy, o których wiem. :lol:

Przypuszczam, że to się odbije na wypłacalności akcji, więc nie mogę jej już zadłużać choćbym chciała. Myślę, że najlepsze czasy już za PS.

Chiara

Post » Czw maja 04, 2017 19:28 Re: Powszechna Sterylizacja N°4, 4836 kotów, zabiegi wstrzym

każdy kot, jeden, dwa, sto - robi różnicę. Każdy "wycięty". Dopóki Polska nie stanie się krajem z marzeń gdzie gminy będą realizować swoje zadania, każda skala sterylek jest ważna.
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Czw maja 04, 2017 19:31 Re: Powszechna Sterylizacja N°4, 4836 kotów, zabiegi wstrzym

czarno-czarni pisze:każdy kot, jeden, dwa, sto - robi różnicę. Każdy "wycięty". Dopóki Polska nie stanie się krajem z marzeń gdzie gminy będą realizować swoje zadania, każda skala sterylek jest ważna.

Toteż jak coś zbiorę to wytnę.

No i nowych osób już nie przyjmuję. :cry:

Z dziś:

Sandra
Witam czy steryzilujecie koty w calej polsce? Bo jestem z kujawsko pomorskiego i z checia bym wykastrowala moje dwa koty bezdomne

Powszechna Sterylizacja
No właśnie mnie przyblokowali oszczerstwami i wstrzymałam akcję.

Sandra
Rozumiem

Powszechna Sterylizacja
Pewnie stracę wsparcie i nie będę miała z czego zapłacić, a już mam długi.

Chiara

Post » Czw maja 04, 2017 19:33 Re: Powszechna Sterylizacja N°4, 4836 kotów, zabiegi wstrzym

Chiara, ja bym nic nie wstrzymywała. Uczciwi nie musza się tłumaczyć przed idiotami. A darmowa poradę prawna np. napisanie pismo żadającego przeprosin i spostowania zapewne mozna uzyskac chociazby tutaj http://www.centrumprobono.pl/
Moje zaprzyjazninoe Stowarzyszenie Jezdzeickie Szarża (PS zapłaciła za sterylkę ich kotów) dostało od nich prawnika do reprezentowania w sporze ze współwłaścicielem terenu. A jak by miało dojśc do pozwu i sądu to trzeba szukac prawnika blisko, co by nie musiał dojezdzac z Warszawy na Ślask. Gdzie dokładnie jest ten troll? I do jakiego sadu trzeba by złozyć pozew?
Obrazek

Ewa.KM

Od: Śro mar 20, 2013 23:32

Post » Czw maja 04, 2017 19:38 Re: Powszechna Sterylizacja N°4, 4836 kotów, zabiegi wstrzym

A może z innej mańki? Zaproś ją/jego do komisji rewizyjnej. Zlec wypełnienie papierologii związanej ze zmianą statutu i rejestrację w KRS-ie do OPP
Ja na fb znalazłam tylko post jak co ja tofię nawołuje do głosowania na Złodziejkę CatAngel w konkursie kot miesiąca. Oczywiście w swoim stylu, ale zażarcie i z pasją. Wiec może nie jest to taka do cna wredna osoba tylko to co robi PS i z jakim skutkiem to się naprawdę w głowie nie mieści i komuś stojącemu z boku trudno uwierzyć w te 4 koty dziennie. Stąd ten zjadliwy post, nie ze złej woli tylko z niedowiarstwa, że taki rezultat może być najprawdziwszą PRAWDĄ.
Obrazek

Ewa.KM

Od: Śro mar 20, 2013 23:32

[poprzednia][następna]