Moderator: Moderatorzy
dzus_anka pisze:Poproszę jedną szczoteczkę nr 5, jedną szczoteczkę nr 17 i bransoletkę nr 58
justyna8585 pisze:dzus_anka pisze:Poproszę jedną szczoteczkę nr 5, jedną szczoteczkę nr 17 i bransoletkę nr 58
dziękujemy:)
dzus_anka pisze:justyna8585 pisze:dzus_anka pisze:Poproszę jedną szczoteczkę nr 5, jedną szczoteczkę nr 17 i bransoletkę nr 58
Proszę o potwierdzenie, że dotarł adres do wysyłki paczki bo były jakieś problemy z pocztą :/
justyna8585 pisze:dzus_anka pisze:justyna8585 pisze:dzus_anka pisze:Poproszę jedną szczoteczkę nr 5, jedną szczoteczkę nr 17 i bransoletkę nr 58
Proszę o potwierdzenie, że dotarł adres do wysyłki paczki bo były jakieś problemy z pocztą :/
Doszedł,spakowane i jutro wysyłka
Dark Angel pisze:Więc tak. W mojej przesyłce jeden żel się otworzył, ale nie ma tragedii (może na przyszłość warto naklejać taśmę klejącą od gory?), natomiast strasznie mnie smuci, że kubek jest stłuczony. Wygląda to, jakby ktoś kopał przesyłkę. Złożyłam reklamację w InPoście i czekam na ich odpowiedź.
mir.ka pisze:Dark Angel pisze:Więc tak. W mojej przesyłce jeden żel się otworzył, ale nie ma tragedii (może na przyszłość warto naklejać taśmę klejącą od gory?), natomiast strasznie mnie smuci, że kubek jest stłuczony. Wygląda to, jakby ktoś kopał przesyłkę. Złożyłam reklamację w InPoście i czekam na ich odpowiedź.
ciekawe jak im to się udało zrobić
ja też zamawiałam kubek i doszedł w całosci...pocztą, a był tak spakowany ,ze ciężko było go rozpakować
Dark Angel pisze:Więc tak. W mojej przesyłce jeden żel się otworzył, ale nie ma tragedii (może na przyszłość warto naklejać taśmę klejącą od gory?), natomiast strasznie mnie smuci, że kubek jest stłuczony. Wygląda to, jakby ktoś kopał przesyłkę. Złożyłam reklamację w InPoście i czekam na ich odpowiedź.
milena88 pisze:Jakby był czas na wysyłkę przy okazji i bez pośpiechu to bym chciała pasty nr 11 ale nie wiem czy mogę chcieć więcej niż 4 [tj.: 2 z kotem i 2 z królikiem do końca roku przerobimy] ze względu na datę ważności, coś jeszcze bym dobrała nr 12 niebieskie 2 szt i nr72 1szt
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości