Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
moj aniolekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkalair pisze:
A tam sie da z rudym psem??? Widok pieknyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyykalair pisze:Dziewczynki Kochane, dziękuję, że pamiętacie o Kretkach. Ja wiem, ciśgle obiecuję że nie będę znikać, a potem czas zaczyna uciekać, i tak właśnie to wygląda..![]()
W każdym razie zaczęliśmy sezon wycieczkowy. W sobotę byliśmy na Wielkim Jaworniku w Czechach, a wczoraj bliziutko na kamieniołomie o wdzięcznej nazwie Kanada, który chociaż kilkanaście km od nas, widziałam pierwszy raz.. A tam piękna szlak turystyczny, i zbiornik wodny Ton![]()
Naprawdę jest tam pięknie! A pogodę mieliśmy i w sobotę i wczoraj cudną, a w niedzielę i dzisiaj strasznie jest.![]()
Na Ali siedzę sporo, sporo zamówiłam, tzn, mogłabym dużo więcej, ale nie chcę doprowadzić do bankructwa, Kretki jeść też muszą..![]()
![]()
Pozdrawiam wszystkich baaardzo mocno!!
anulka111 pisze:A tam sie da z rudym psem??? Widok pieknyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyykalair pisze:Dziewczynki Kochane, dziękuję, że pamiętacie o Kretkach. Ja wiem, ciśgle obiecuję że nie będę znikać, a potem czas zaczyna uciekać, i tak właśnie to wygląda..![]()
W każdym razie zaczęliśmy sezon wycieczkowy. W sobotę byliśmy na Wielkim Jaworniku w Czechach, a wczoraj bliziutko na kamieniołomie o wdzięcznej nazwie Kanada, który chociaż kilkanaście km od nas, widziałam pierwszy raz.. A tam piękna szlak turystyczny, i zbiornik wodny Ton![]()
Naprawdę jest tam pięknie! A pogodę mieliśmy i w sobotę i wczoraj cudną, a w niedzielę i dzisiaj strasznie jest.![]()
Na Ali siedzę sporo, sporo zamówiłam, tzn, mogłabym dużo więcej, ale nie chcę doprowadzić do bankructwa, Kretki jeść też muszą..![]()
![]()
Pozdrawiam wszystkich baaardzo mocno!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: nfd i 40 gości