Tyndra, mahob dziekujemy bardzo wczoraj byłam przerazona, leciał chłopak przez ręce dzisiaj trochę lepiej, zaczął jeść - oby poszedł na te leki i nie trzeba była dawać mocniejszych, które przy jego stanie ogólnym nie sa wskazane
Cioteczkę Tundre przy okazji powiadamiamy, iz przesyłka w drodze, proszę oczekiwac maila z wiadomością
Czy ktoś ma juz powiadomienie "paczka w ruchu że przesyka jest do odbioru? Mam status u mahob, czarno-czarnych i tundry taki: 2017-03-13 15:23:08 Paczka jest w drodze do magazynu centralnego, trochę juz to długo , niby do 4 dni powinna dojść, dzisiaj zatem powinny być powiadomienia
Przesyłki do anity5 i kocki poszły 14 i 15-go pocztą z paczkomatem będę walczyć dzisiaj
Ja też nie mam, ale za to mam wrażenie - raz zamawiałam Tajdze suplementy w ten sposób - że paczka w ruchu porusza się konsekwentnie, ale raczej powoli
dokładnie Tundra "paczka w ruchu" ma zaletę cenową ale wyjątkowo jakoś sie ślimaczy nie wiem od czego to zależy, bo odbierałam od Bazyliszkowej rc i przyznam,że całość zamknęła sie w 3 dniach od momentu nadania , a tutaj od 13go lezie i niech mi nikt nie mówi,że z tą 13tką jest w porządku
dziękuje za wieści nie wiem od czego zależy, ja dostaję tylko mailem powiadomienia ważne,że paczuchy dotarły a mnie kolejny włos siwy został zaoszczędzony z nerwów byle jeszcze kotuchy były zadowolone i pełen relax
znalazłam jeszcze inną mozliwosć:
CENA BRUTTO 7,69 ZŁ MAKSYMALNA WAGA 2 kgCZAS DOSTAWY 3 DNI
inpost z doręczeniem do adresata -nadawca nadaje w punkcie -to można jeszcze wypróbować w przyszłości , moze będzie szybsza dostawa