Bytomskie Łobuzy cz.11 - zdj str 11 :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto mar 14, 2017 21:05 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 11

Mam was :1luvu:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Wto mar 14, 2017 21:07 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 11

A w jakim sensie? :D Na poprzedniej stronie są nie moje koty :D
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Wto mar 14, 2017 21:14 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 11

Pozachwycałam się :1luvu: :ok:
Mam , tzn , znalazłam :mrgreen:
Mam opóźnienie na nowych wateczkach :?

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Wto mar 14, 2017 23:21 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 11

Zaraz sie pobecze ;( strona wstaw.org chyba padla, zamkneli ja, zniknely wszystkie moje zdjecia, zniknelo wspomnienie i Maciusiu i Kitusi, zniknelo wszystko co bylo od poczatku pierwszego watku i nic juz nie ma :placz:

klaudiafj

Post » Śro mar 15, 2017 0:14 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 11

klaudiafj pisze:Zaraz sie pobecze ;( strona wstaw.org chyba padla, zamkneli ja, zniknely wszystkie moje zdjecia, zniknelo wspomnienie i Maciusiu i Kitusi, zniknelo wszystko co bylo od poczatku pierwszego watku i nic juz nie ma :placz:

ale jak to zginęły zdjęcia? Przeciez na tę stronę (chyba) sie je wgrywa z pliku na komputerze?
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro mar 15, 2017 0:45 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 11

No tak, pliki mam oczywiscie. Ale jest juz 10 watek, ponad dwa lata go pisze, tyle tekstow ze zdjeciami kotow i teraz to wszystko zniknelo :( nie zdazylam wydrukowac tego watku na pamiatke. Ech... Napisalam do administratora. I albo przenosci wszystko na nowy serwer czy cos naprawia albo postanowił zlikwidowac hosting. Pewnie nie odpisze. Szkoda, bo to byly dla mnie wazne teksty ze zdjeciami. Teraz zostaly tylko teksty. Bez sensu. Nie uzupelnie juz ponad 1000 stron :/ oczywiscie zawsze moze sie tak zdarzyc z hostingami, ze ktoa zrezygnuje z prowadzenia strony. Szkoda jednak :/

I to dlatego zniknely banerki :/

klaudiafj

Post » Śro mar 15, 2017 7:35 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 11

Hej :)
Moich zdjęć też nie widać....

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Śro mar 15, 2017 10:48 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 11

Klaudia, tak to już niestety jest, tego typu serwisy okresowo czyszczą serwery czy co tam robią, że wszystko znika.
Mi też z wątku co jakiś czas znikają zdjęcia albo same z siebie zmieniają format (na mikroskopijne albo jakieś takie ogromne).
Kiedyś jak miałam kilka stron to podmieniałam, wrzucałam na inne serwisy, teraz już się chyba z tym zwyczajnie pogodziłam.... no bo co zrobić :roll:
Obrazek Obrazek

sabianka

Od: Śro lis 26, 2003 18:34

Post » Śro mar 15, 2017 11:38 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 11

Sabianko, zauważyłam już dawno, że zdjęcia z hostingów znikają a właśnie wstaw.org był najlepszym znanym mi serwisem, na którym zdjęcia nie znikały 2 lata aż. A jak się patrzy po forum to nie raz po paru miesiącach już zdjęć nie ma. A u mnie były od początku. Nic, trzeba się z tym pogodzić, bo mam już pewność, że hosting został zamknięty ;( Nawet mój rozpaczliwy i łzawy list o moim pamiętniku na forum nie poruszył serca potężnego władcy administratora i nie skruszał i nie odpisał buuu...
Dorotko zauważyłam już wczoraj, że Tobie też zniknął banerek :/

klaudiafj

Post » Śro mar 15, 2017 20:54 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 11

Jaka radość - zdjęcia wróciły!!!!! :D

Czy ktoś wie jak zapisać wątki z forum? Czy jest taka możliwość, żeby zarchiwizować forum???

Dziś zadzwonili z Cechu Fotografów z informacją, gdzie będzie spotkanie. Potem dostałam maila informującego mnie, gdzie i o której przyjechać i że mam zabrać zdjęcia na spotkanie z zarządem. Taka gula mi urosła w gardle, że do teraz mnie dusi. Boję się :strach:

klaudiafj

Post » Śro mar 15, 2017 21:45 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 11

Ale czad!
Wypadniesz przed nimi swietnie zobaczysz :1luvu:
Wszystko bardzo przezywasz, ale to świadczy o tym ze wkładasz całe serce w to co robisz i zawsze wychodzi Ci to na dobre czego efekty sa namacalne :smokin:

Miłego wieczoru :201461
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Czw mar 16, 2017 7:16 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 11

klaudiafj pisze:Jaka radość - zdjęcia wróciły!!!!! :D

Czy ktoś wie jak zapisać wątki z forum? Czy jest taka możliwość, żeby zarchiwizować forum???

Dziś zadzwonili z Cechu Fotografów z informacją, gdzie będzie spotkanie. Potem dostałam maila informującego mnie, gdzie i o której przyjechać i że mam zabrać zdjęcia na spotkanie z zarządem. Taka gula mi urosła w gardle, że do teraz mnie dusi. Boję się :strach:

Klaudia dasz radę. :ok: Twoje zdjęcia są przepiękne. :1luvu:

Dyktatura

Od: Pon paź 12, 2009 8:40

Post » Czw mar 16, 2017 7:41 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 11

klaudiafj pisze:Jaka radość - zdjęcia wróciły!!!!! :D

Nie bój się, jesteśmy z Tobą :1luvu: Twoje zdjęcia ich oczarują tak jak i nas :201494

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Czw mar 16, 2017 8:57 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 11

klaudiafj pisze:Zaraz sie pobecze ;( strona wstaw.org chyba padla, zamkneli ja, zniknely wszystkie moje zdjecia, zniknelo wspomnienie i Maciusiu i Kitusi, zniknelo wszystko co bylo od poczatku pierwszego watku i nic juz nie ma :placz:

ja wstawiam fotki przez zapodaj.net i widać je tylko kilka miesięcy , później znikają, ale wiem o tym
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Czw mar 16, 2017 10:36 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 11

Mocne, mocne! :ok: :ok: :ok:

waanka

Od: Czw paź 30, 2014 20:36

[poprzednia][następna]