Gaja*, Morfeusz*, Joachim* - moja ogoniasta rodzina

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 13, 2017 7:07 Re: Gaja, Morfeusz [*], Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Hej :)
Kotki są miziaste i myślę, że obdzielają nas po równo :) Cieszę się bardzo, że zaakceptowały TŻ i tak dobrze się dogadują :)
Poniedziałek....

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Śro mar 15, 2017 20:28 Re: Gaja, Morfeusz [*], Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Sihaja pisze:Tak u nas ogląda się tv :)
Obrazek

A tak śpią moje chłopaki :)
Obrazek

Haha genialne! Zawsze pokazywalas takie stateczne koteczki a tu jednak sa calkiem zywe :D Gaja na karku mistrzowsko haha :ok: Joachimek tez jaki przyklejony do TZta :mrgreen: a dlugo juz jestes z TZ? Mam nadzieje, ze to nie wscibskie pytanie. Zastanawia mnie po jakim czasie Gaja zaczela wchodzic mu na kark :ryk: a ja myslalam, ze mi Toska wchodzi na leb - mylilam sie :ryk: super! :D
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Śro mar 15, 2017 20:32 Re: Gaja, Morfeusz [*], Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

O! zdjęcia wróciły :) Z TŻ jestem od lutego 2016 r. I naprawdę się cieszę, że tak się polubili z kotkami. To cudowne uczucie, bo nawet jak jest na wyjeździe, to nigdy nie zapomni zapytać, jak się kotki mają. :)

Sihaja

Post » Śro mar 15, 2017 20:35 Re: Gaja, Morfeusz [*], Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Kule bele ZDJECIA :dance: ale się cieszę!

I że Twoje kotki tak polubiły TZta! To niesamowite :love: Dorotko życzę Wam wszystkiego co najlepsze, długiego owocnego, stałego związku, przepełnionego miłością do końca świata :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

klaudiafj

Post » Śro mar 15, 2017 20:38 Re: Gaja, Morfeusz [*], Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Dziękuję bardzo :) Rok to za mało, by coś powiedzieć konkretnego, ale wszystko jest na jak najlepszej drodze. Mam nadzieję, że to już tak na zawsze będzie... :)
No i oczywiście bardzo ważne dla mnie jest podejście do kotów, a to też jest bardzo dobre, moje serce się cieszy gdy patrzę, jak koty bez stresu, wyluzowane, z pełnym zaufaniem do TŻ są. :)

Sihaja

Post » Śro mar 15, 2017 21:03 Re: Gaja, Morfeusz [*], Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Dobrze pamiętam, że wcześniejszy TZ mówił, że koty powinny wychodzić na dwór, bo w domu się męczą? Widać, że obecny TZ cieszy się miłością kotów, a te robią z nim co chcą! Tak się cieszę na ten widok, że nawet sobie nie zdajesz sprawy :D Życzę Ci naprawdę jak najlepiej :)

klaudiafj

Post » Śro mar 15, 2017 21:51 Re: Gaja, Morfeusz [*], Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Byłam, nacieszyłam oczy zdjeciami :1luvu: :love:
Naprawdę świetne relacje. To jest zaufanie!
Fajny Tż! Niech Wam sie wiedzie jak najlepiej! :201461

Pozdrawiamy
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Czw mar 16, 2017 22:07 Re: Gaja, Morfeusz [*], Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Moli25 pisze:Fajny Tż! Niech Wam sie wiedzie jak najlepiej! :201461

Przyłączam się do zdania i życzeń :)

Ci tam porabiacie koteczki? Słonko coraz odważniej świeci pewnie balkoning w pełni :)

Nelly

Od: Nie lut 10, 2002 9:36

Post » Pt mar 17, 2017 13:05 Re: Gaja, Morfeusz [*], Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Dziękuje Wam bardzo :)
Ja w pracy nie mam kiedy oddechu złapać, teraz tylko na moment wpadłam.... tak więc pozdrawiam Was serdecznie i uciekam :)

Sihaja

Post » Nie mar 19, 2017 0:25 Re: Gaja, Morfeusz [*], Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Już weekendzik, odpoczniesz :)

Nelly

Od: Nie lut 10, 2002 9:36

Post » Nie mar 19, 2017 8:19 Re: Gaja, Morfeusz [*], Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Dzien dobry :) co porabiacie dzis?

klaudiafj

Post » Nie mar 19, 2017 9:44 Re: Gaja, Morfeusz [*], Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Dawno już nie byłam w mieście, nie chodziłam po sklepach i Starówki naszej też dawno nie odwiedziłam. Dlatego wczoraj po ćwiczeniach pojechałam sobie do miasta. Kupiłam śliczny żakiecik, który będzie pasował do większości sukienek a i do spodni będzie ok. Pan dał mi spory rabat, więc jestem zadowolona. Potem zrobiłam zakupy w Rossmanie, bo, wiadomo, kończy się w domu wszystko, więc i papier toaletowy i papierowe ręczniki, odżywka do włosów i takie tam... No i poszłam potem sobie na Starówkę. Dawno nie byłam nigdzie, więc wstąpiłam na obiad do Sfinksa. Lata nie jadłam w Sfinksie i niestety stwierdzam, że jedzenie tam cenowo poszło bardzo w górę, ale jakościowo mocno w dół.... znowu już tam długo nie pójdę. Ale czekolada na gorąco z bitą śmietaną i musem gruszkowym była pyszna :)
Wczoraj nie dopisała pogoda, padał deszczyk i było chłodno, ale dziś, niestety... jest jeszcze gorzej. Wiatr wieje straszny i pada deszcz z drobnym gradzikiem (taka kaszka), jest zimno i ponuro, więc niedzielę spędzę w domku z kotkami :)
Pozdrowionka :)

Sihaja

Post » Nie mar 19, 2017 9:55 Re: Gaja, Morfeusz [*], Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Czekolada z musem gruszkowym i bita śmietana :love:
Brzmi fantastycznie, musi smakować idealnie :mrgreen:

Sphinks niestety jest restauracja która omijam szerokim łukiem, kiedy to zamówiłam jakiegoś burgera i w sałacie ozdobnej miałam ziemi tyle ze Myslalam ze mi zeby sie pokruszony jak ugryzłam 1 raz.
Były przeprosiny, miałam zamowic cos innego, ale oczywiście zapłaciłam za tego burgera z ziemia. Gratis miałam ta druga potrawę.
Wiecej tam nie chodzę.

Miłego!
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Nie mar 19, 2017 17:07 Re: Gaja, Morfeusz [*], Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Martus :ryk: ja nigdy tam nie jadlam i nie ma tam raczej jedzenua dla mnie ale fakt ze slyszalam sporo zlego o tej restauracji, ze wlasnie jest kiepsko.
I co porabiacie? Byla chyba ladna pogoda?

klaudiafj

Post » Wto mar 21, 2017 15:05 Re: Gaja, Morfeusz [*], Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Dzieńdoberek Dorotko :D Pozdrawiam wtorkowo :)
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

[poprzednia][następna]