Sihaja pisze:Ooo, współczuję. Byłam 2 razy okradziona, to okropne uczucie. Naprawdę straszne.
Dzięki Dorotko . Mamę teraz drugi raz z portfela okradli. Kiedyś jak jeszcze pracowała jak wracała z pracy tramwajem ukradli jej portfel i teraz.
Moderator: Estraven
Sihaja pisze:Ooo, współczuję. Byłam 2 razy okradziona, to okropne uczucie. Naprawdę straszne.
MB&Ofelia pisze:Dotuptałam, spóźniona strasznie![]()
Współczuję okradzenia. Ja kiedyś przezornie miałam dowód i kartę bankową nie w portfelu, teraz dla wygody przełożyłam do portfela, ale chyba czas na nowo przełożyć. Niestety, łatwo zostać okradzionym (a mój obecny plecaczek nie jest tak antywłamaniowy jak poprzedni).
Wstało mi się dość wcześnie bo o 7,30 w sumie dzięki Zuzi. Moje słodkie kochanie przyszło na mizianie.A mruczała tak głośno ,że nie dało się spać. Po sesyjce miziankowej było śniadanko . Pola jak zwykle wzgardziła a Zuzia chętnie zjadła. Polcia za to pogadała z rana i pobawiłyśmy się piórkami na patyku.Sihaja pisze:Cześć
To tak jak u nas - buro strasznie. PO śaniadanku koty poszły spać, a ja się zastanawiam, czy do nich nie dołączyć....

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości