U mnie ładnie się sprawdza taki elektryczny wkład zapachowy ale jest umieszczony w przedpokoju więc ładnie pachnie, jak się wchodzi do domu i nie jest męczący, bo do pokoju zapach nie dociera. No ale gdybym go wzięła do pokoju to migrena murowana
Cześc Skarbki .
Mam pytanko, poniewaz obraziłam sie na Air Wick(elektryczny odświeżacz-zapach białych kwiatów jest cudny) za to ze robi za slabe promocje (nie moge sie doczekac promocji 2 w 1 ) więc chciałabym wiedziec czy odswieżacze tego typu firmy Brise tez ładnie pachną i czy sa skuteczme, tzn czy neutralizują różne zapaszki. Bise ma własnie promocje w Realu 2 w 1 ale nie wiem czy warto ryzykowaćSpodziewam sie przyjazdu siostry i nie chcialabym zeby stwierdziła ze czuc u mnie kotami Na szczęście Keikusia juz jakiś czas sika tylko do kuwety (Yupi!)
Pozdrawiam wszystkich
ja kupila taki zwykly odswiezacz cytrynowy Brise chyba, stoi na parapecie kolo kuwety.
TZ twierdzo, ze w domu czuc kotami. Odswiezacz kupilam, z powodu wizyty przyjaciolki, ktora jest dosyc wrazliwa na zapachy i inne pozostalosci po zwierzakach (wlosy np)
odswiezacza ja nie czuje, zeby cos pachnial , a kolezanka powiedziala, ze u mnie wcale kotami nie smierdzi, poza tym w Irysku sie zakochala Wiec TZ sie po prostu czepia.
Podlogi zmywam czym popadnie, teraz mam ajax brod na spod - cytrynowy
dzieki za odzew tym bardziej ze to taka drobnostka wporównaniu z innymi wątkami ale to też dla dobrego imienia kotków carmello chyba uzywamy tego samego Ajaxu, wczęsniej mialam pomarańczowy teraz zielony ten poprzedni ładnie neutralizował zapaszki, ładnie pachniał tylko juz mi obrzydł =a tym samym zaczął śmierdzieć więc dzis kupilam zielony. Tylko kurcze czemu ten Air wick tak sie sknerzy