Gdyby ktoś miał na zbyciu jakiś stary telewizor z wejściem na euroscart tak żeby można było podpiąć dekoder kablówki, chętnie przygarnę.
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą. Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem. 05-1995-27-12-2011.Rysio-16-02-2013 [*]Przecinak-Synuś-13-12-2016[*]
Hieny na pokład. Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym. “Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”
Jest telewizor, chyba 21 cali, (nieduży) SONY, w dobrym stanie, on jest około 10 letni chyba, zwykły, kineskopowy. Ale nie wiem, czy ma wejście, o którym piszesz. Wydaje mi się ono być jednak standardowym. mam symbol: SONY KV-2184 MT Odbiór z Warszawy, prawdopodobnie z symbolicznym 50 zł.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.
Dzięki, znalazłam u nas na miejscu, już mi przywieżli.
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą. Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem. 05-1995-27-12-2011.Rysio-16-02-2013 [*]Przecinak-Synuś-13-12-2016[*]
Hieny na pokład. Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym. “Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”
Ja poszukują książek i gazet na temat ilsamu, chodzi mi o książki naukowe, szczególnie zależy mi na takich, które nie potępiają islamu, bo takich jest mnóstwo, chyba że są na prawdę jakieś wartościowe
English Matters starsze wydania. Książeczki dla dzieci w języku angielskim. Kogoś, kto by mi tanio wydrukował i zbindował dwie książki. Kogoś z Warszawy, kto potrafi wypalać glinę i pomoże mi wypalić miskę dla żółwia. Kogoś z Warszawy, kto pomoże mi zrobić kryjówkę dla żółwia z płyty meblowej (którą już mam i którą trzeba przyciąć na kawałki). Grę The Sims 4.
jak się gdzieś pomylę, coś zapomnę- krzyczeć! nr do mnie 668250065
Poszukuję w dobrej cenie klatkę kennelową do przetrzymywania bezdomniaczków po zabiegach. A może komuś już nie jest potrzebna i chciałby zrobić dobry uczynek dla bezdomniaczków?