alessandra pisze:MaryLux pisze:Tóliś, mam posłać Dórzom na pomocz?
Mania
oć, bendziem zwionzki zakładać, a Dużej cii , nic nie muf
No to lecem
Moderator: Estraven
Mania
Mania
Inna sprawa, że jeszcze nie wiadomo dokładnie o jakie związki idzie MaryLux pisze:alessandra pisze:MaryLux pisze:Tóliś, mam posłać Dórzom na pomocz?
Mania
No to lecemBendziesz pszewodniczoncym?

Atta pisze:O popatrz, a ja byłam przekonana że Tuliś to stary wygaOlera, z jakims innym czarnym go pomyliłam

Atta pisze:alessandra pisze:MaryLux pisze:Tóliś, mam posłać Dórzom na pomocz?
Mania
Ale temat związków widac, że sie przyjąłInna sprawa, że jeszcze nie wiadomo dokładnie o jakie związki idzie

alessandra pisze:MaryLux pisze:alessandra pisze:MaryLux pisze:Tóliś, mam posłać Dórzom na pomocz?
Mania
No to lecemBendziesz pszewodniczoncym?
no ja nie wjem czy to aby politycznie tak pszecif Dużej ,no bo zwionzki zafsze som pzreciwf nie?- a jak puchy nie da ?

alessandra pisze:mir.ka pisze:alessandra pisze:widze ,Atta , ewidentny bunt na pokładziewszak to pora kwitnięcia storczyków, u mnie już prawie wszystkie powoli się rozwijają , także różnego rodzaju kalanchoe i po raz drugi kwitną grudniki -to chyba już musi być wiosna
wiosna już niedługo bo coraz więcej zieleni się pokazuje
już coś wyłazi?u nas jeszcze same patyki szare , chociaż bez jakby miał pączki , jedynie leszczyna kwitnie

alessandra pisze:Mania ma niesamowicie trafne rozwiązania -szczególnie dla kotuf![]()
MaryLux pisze:alessandra pisze:Mania ma niesamowicie trafne rozwiązania -szczególnie dla kotuf![]()
Cioció, to fcale nie jezd śmjeszne!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], koszka, Majestic-12 [Bot] i 60 gości