Moderator: Moderatorzy
Agneska pisze:Śliczne. Poproszę.
Dark Angel pisze:Agneska pisze:Śliczne. Poproszę.
![]()
![]()
iza71koty pisze:Polecam.![]()
Srebro próby 925.
Przepiękna bransoletka typu charms.Waga....47.98 grama.Mocna, solidna.12 przywieszek.Do wymiany jedynie 3 karabińczyki.Nie są oryginalne.Reszta przywieszek na kółeczkach.Długość 19 cm.Cena 230 zł.
Elipsa.Otwierana i zamykana.Zamknięcie ma dodatkowe zabezpieczenie.Waga 7.11 grama.Długość wew.6,5 cm.Szerokość wew.5,5 cm.Cena 40 zł.
Delikatna urocza z kuleczkami.Waga 4,98 grama.Długość 19 cm.Cena 35 zł.
Potrójna żmijka.Waga 6.43 grama.Długość 19 cm.Cena 35 zł.
Żmijka z usztywnianym przodem plecionym.Waga 4.17 grama.Długość 19 cm.Cena 35 zł.
Zawieszka jak sądzę mahoń w srebrze.Waga 5.73 grama.Długość całkowita 7 cm.Cena 35 zł.
Wszystkie ceny są w opcji Kup teraz.Do tego należy doliczyć koszt przesyłki.
Zapraszam.
iza71koty pisze:Polecam.![]()
Srebro próba 925
Naszyjnik.Krótki.Duże grubo plecione podwójnie oczka.Idealnie pasuje do niego zawieszka z czerwonym szkłem weneckim.40 zł.
Kolczyki.Urocze serduszka.35 zł.Prostokątne ażurki.20 zł.Trójkąciki 10 zł / bez zatyczek.
Drobne wisiorki w tym z rubinkiem 10 zł, szafirkiem15 zł, cyrkonią15 zł, onyxem 10 zł.Pozostałe 10 zł./sztuka.
Biżuteria w stanie bardzo dobrym i dobrym.
Ceny w opcji kup teraz plus do tego koszt wysyłki.
Zapraszam.![]()
iza71koty pisze:Kochane sprawa jest poważna.Na dzień dzisiejszy mam do rozliczenia dług za leczenie chorego kota ze stada/połowa kwoty czyli 150 zł.Nie wiem co będzie dalej jeśli się okaże ze to nowotwór.![]()
![]()
Bardzo proszę kupcie coś......
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości