Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 40 raz i PIJAWEK 126!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Konkursy na miss i mistera miau.

Ankieta wygasła Pt mar 03, 2017 13:39

tak chcę wznowienia konkursu
19
86%
nie nie chcę wznowienia konkursu
0
Brak głosów
jest mi to obojętne
3
14%

Liczba głosów : 22

Post » Śro mar 01, 2017 20:41 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 40 raz i PIJAWEK 12

MaryLux pisze:
Ewa L. pisze:
mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:
PixieDixie pisze:Ciuups :/ Ludzie to seio podle szuje... pewnie najwiecej jeczy ta co najmniej robi...

Na początku wydawała się spoko ale po jakimś czasie dupa jej odrosła i uważa ,że jest taka fajna ale jednak nie jest bo słyszę jak się dziewczyny z niej śmieją.
Dziwna jest bo kiedyś rozmawiała ze mną normalnie a teraz ma takie jazdy ,że nie odezwie się słowem. Ja mam ją generalnie gdzieś i w nosie czy się do mnie odzywa czy nie.

tylko źle sie pracuje w takiej atmosferze

no na sam jej widok psuje mi się humor a jak ją usłyszę to w ogóle bo ma głośny piskliwy głos

To ta od "Ewuuuuniiiuuuuuuuuuuuuuuuu"?

Ona nigdy do mnie nie powiedziała inaczej tylko : Ewa ( pauza) to , to, to i tamto.
Nigdy : słuchaj trzeba zrobić to czy tamto możesz na chwilę stanąć albo mogłabyś coś tam mi przynieść ?
Wystarczy poprosić , zmienić ton i już jest inaczej a nie będzie mi gówniara polecenia wydawać jakby była moim zwierzchnikiem.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Śro mar 01, 2017 20:51 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 40 raz i PIJAWEK 12

Powoli zbieram się lulu bo jutro do pracy. Jakaś szybka kolacyjka - bułeczka z masełkiem i kawiorem - lekusie i spać. Dwa dni szybko zlecą i sobota wolna.
Zuzia w szafowej sypialni już dawno śpi, Pola pod sypia na krzesełku w kuchni grzejąc dupkę przy kaloryferku więc na mnie też już czas.
Życzymy dobrej nocki :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw mar 02, 2017 1:06 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 40 raz i PIJAWEK 12

Witaj Ewcia! Drapaczek super! Bardzo go jestem ciekawa czy dziewczynom przypadnie di gustu. Ja od kilku lat marzę żeby kupić drapak tube! Bardzo mi się one podobają :-)

AgaS1987

Od: Wto mar 12, 2013 9:33

Post » Czw mar 02, 2017 7:02 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 40 raz i PIJAWEK 12

Dzień dobry :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Czw mar 02, 2017 9:13 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 40 raz i PIJAWEK 12

Ewa L. pisze:Nie wytrzymałam i napisałam do zoo+ o co chodzi z tymi paczkami. Dlaczego wysyłają przez dwie firmy kurierskie a nie DPD wskazane przeze mnie przy zamówieniu. Nie raz zdarzało się ,że moje zamówienie przekraczało 30 kg ale po rozłożeniu na dwie paczki przywoziła jedna firma kurierska.

i co Ci odpowiedzieli?
troche dziwna sprawa
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Czw mar 02, 2017 16:42 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 40 raz i PIJAWEK 12

AgaS1987 pisze:Witaj Ewcia! Drapaczek super! Bardzo go jestem ciekawa czy dziewczynom przypadnie di gustu. Ja od kilku lat marzę żeby kupić drapak tube! Bardzo mi się one podobają :-)

Witaj Aga! :)
Mnie tez się te drapaki bardzo podobają i jestem ciekawa czy dziewczyny też podzielą moje zdanie.
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw mar 02, 2017 16:43 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 40 raz i PIJAWEK 12

Sihaja pisze:Dzień dobry :)

Witaj Dorotko! :)
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw mar 02, 2017 16:47 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 40 raz i PIJAWEK 12

mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:Nie wytrzymałam i napisałam do zoo+ o co chodzi z tymi paczkami. Dlaczego wysyłają przez dwie firmy kurierskie a nie DPD wskazane przeze mnie przy zamówieniu. Nie raz zdarzało się ,że moje zamówienie przekraczało 30 kg ale po rozłożeniu na dwie paczki przywoziła jedna firma kurierska.

i co Ci odpowiedzieli?
troche dziwna sprawa

Sęk w tym , że jeszcze nic :(
Co więcej paczkę z DPD już dostałam ze smaczkami - pan kurier przyniósł mi do pracy a z GLS dostałam maila ,że moja przesyłka jest opóźniona i kolejny przewidywalny termin dostawy to dopiero 6.03.17 :evil:
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw mar 02, 2017 17:38 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 40 raz i PIJAWEK 12

Dziś miałam rozmowę z kierowniczką odnośnie skargi na mnie . Opowiedziałam jak sprawa wyglądała z mojej strony. Powiedziałam ,że jeśli nie nauczy się komunikowania się z innymi a tylko będzie wydawać polecenia do których nie ma prawa to raczej się nie dogadamy.
Poza tym od kiedy skumała się z tą drugą mnie i jeszcze jedną koleżankę traktuje jak powietrze. Nie odzywa się chyba ,że się zapomni. Ja nie potrzebuje z nią zawiązywać przyjaźni , chodzić na baseny, fitnesy i inne pierdoły bo jak nie nudzę się w domu i nie szukam sobie rozrywki.Tak samo nie życzę sobie by ktoś oceniał mnie na podstawie tego czy chodzę z nimi na spotkania integracyjne czy nie. Na to moja kierowniczka ,że byłoby dobrze żebym z nimi chodziła bo 70 % rozmów to rozmowy o pracy i wtedy zacieśniają się wzajemne relacje. Powiedziałam jej co o tym myślę. Z żadną z dziewczyn z którymi nie byłam na integracji nie mam kłopotów ani żadnych problemów. Jestem ogólnie lubiana i bynajmniej bywanie lub nie na spotkaniach integracyjnych nie ma z tym nic wspólnego.
Zasugerowałam kierowniczce ,żeby z donosicielem pogadała by tamta popracowała nad komunikacją z innymi. Jeśli coś potrzebuje niech po prostu poprosi a nie wydaje polecenia lub rzuca uwagi w przestrzeń bo nie muszę się domyślać czy ona to mówi do mnie czy głośno myśli.Chyba jakaś rozmowa musiała być jak przyszła bo była tak w dusze uprzejma i rozgadana jak nigdy.
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw mar 02, 2017 19:30 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 40 raz i PIJAWEK 12

Hej :)
Sporo wiem o donosicielach : Pracowałam przez 5 lat z taką jedną, co to już po minie było widać, że leci do szefostwa donosić. Najczęściej na mnie, ale na wszystkich, a potem udaje słodką. Fałszywe mendy. Niestety, ale takie chcemy czy nie mają uznanie u szefów, bo szefostwo chce takie mieć - dzięki nim wszystko wie i ma kontrole.
Ale lepiej chodzić na spotkania integracyjne - tu akurat kierowoniczka ma racje.
O ile nie są za często, bo też bez przesady, bo praca to nie Twoje życie.
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Czw mar 02, 2017 19:36 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 40 raz i PIJAWEK 12

Nie chodzę na takie spotkania i nie mam zamiaru chodzić. Nie piję alkoholu wcale - ani wina, ani piwa, ani wódki więc siedzenie w gronie podpitych ludzi jest wątpliwą przyjemnością. Słuchanie o pracy której masz na co dzień dość też nie zachęca mnie do takich spotkań. Poza tym po pracy marzę o tym by wyciągnąć nogi i odpocząć po tylu godzinach stania.
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw mar 02, 2017 19:41 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 40 raz i PIJAWEK 12

Też nie lubię spotkań integracyjnych...

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Czw mar 02, 2017 19:43 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 40 raz i PIJAWEK 12

MaryLux pisze:Też nie lubię spotkań integracyjnych...

To nie moja bajka i tyle.
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw mar 02, 2017 19:53 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 40 raz i PIJAWEK 12

Nie bywam. To nie jest obowiązek
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Czw mar 02, 2017 21:20 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 40 raz i PIJAWEK 12

MalgWroclaw pisze:Nie bywam. To nie jest obowiązek

Otóż to. Kto chce to idzie a kto nie to nie.
Obrazek

Ewa L.

[poprzednia][następna]