Bedziesz za pijawkami tesknic?:D
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
PixieDixie pisze:To trzymam mocno kciuki![]()
Bedziesz za pijawkami tesknic?:D
PixieDixie pisze:Ciuups :/ Ludzie to seio podle szuje... pewnie najwiecej jeczy ta co najmniej robi...
Gosiagosia pisze:Ewa ja też zauważylam u mnie w pracy podłość i donosicielstwo to zaczyna być normą. Ludzie myślą że takimi metodami się wybija.
Ewa L. pisze:To sobie poszalałam. Zamówiłam dziewczynom drapak w zoo+ bo jest 48 godz. obniżka cen i drapak jest o 200 zł tańszy.
I tak planowałam usuniecie jednego drapaka bo już jest zniszczony i potrzebuje wymiany.
PixieDixie pisze:Juz mialam pisac ktory zamowilas:D
I oniemialam! Ja go kojarze! Jest boski!![]()
![]()
Ewa L. pisze:Przy następnej wizycie u lekarza muszę poprosić o skierowanie na rehabilitacje - pole magnetyczne, masaż limftyczny i takie tam żeby pomóc w tym co już osiągnęłyśmy.
Ewa L. pisze:Drapaczek taki :
http://www.zooplus.pl/shop/zwierzeta/pr ... ota/606227
MalgWroclaw pisze:Ewa L. pisze:Przy następnej wizycie u lekarza muszę poprosić o skierowanie na rehabilitacje - pole magnetyczne, masaż limftyczny i takie tam żeby pomóc w tym co już osiągnęłyśmy.
Tylko tak nie mów lekarzowi, na wszelki wypadek. Nie wszyscy lubią takie zabiegi, a bardzo wielu nie lubi, jak się im mówi, co mają zapisać. Poproś po prostu o rehabilitację.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Hana i 10 gości