Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Nie lut 26, 2017 14:43 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

a mnie sie podoba to łóżkowe :201461
Obrazek

wiesiaczek1

Od: Nie kwi 10, 2011 21:23

Post » Nie lut 26, 2017 15:26 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Cieszę się :201461
Obrazek

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Nie lut 26, 2017 15:54 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Wszystkie zdjęcia wspaniałe :D :D :D :D :D
I to z niebieskim kotem, i z psem łypiącym zza winkla, i to łóżkowe hihi.
Śpisz obok nich (na podłodze znaczy) czy masz swoje łózko ? :mrgreen:

A na tego kociarza roku to gdzie można głosować?
Nie rób nam tego, zadzwoń i powiedz że się zgadzasz :D

Baltimoore

Od: Sob sty 03, 2015 18:44

Post » Nie lut 26, 2017 16:03 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Rudo-niebieskie to mistrzostwo!
(Dła każdego coś pięknego)
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Pon lut 27, 2017 17:47 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Już nie da się nic zrobić wpisz w gogle kociarz roku coś wyskoczy , ja taka nie aż w temacie...zAPOMNIAŁAM SIĘ POCHWALIĆ
Balbina była u weta na usg z kontrastem i z czymś tam jeszcze ..Balbina to uparta dziewczyna , wykorzystała swoje trzy życia ..To znaczy zabrana od uśpienia jak miała kilka godzin , przeżyła pp , stwierdzono u niej zespolenie wrotno/oboczne..Była cały czas na mleku z wodom ..Potem przeszła na karme renal , miała mieć operacje ale musiała mieć wagę 1.5 kilo długo jej nie mogła osiągnąć ...Teraz ma wagę 2100, wiem mało ale Balbina jest dziś zdrowa , organizm sobie sam poradził z chorobą , wet o tym wspominał że czasem się tak zdarza bo kot jest maleńki ale nie wierzyłam i no jestem w szoku..Balbina dziś musi być jeszcze na diecie i karmie renal , ale moge po trochu wprowadzać inną karmę i muszę ją obserwować jak będzie reagowała na zmiane ...Cudownie i nareszcie tyle roboty Balbino było przy tobie no...Nareszcie cos mnie strasznie ucieszyło....I sama ONA ...Obrazek
Obrazek
i MIŁEGO PONIEDZIAŁKU
https://www.youtube.com/watch?v=agjwWX45adw

lidka02

Post » Pon lut 27, 2017 19:56 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Cudna :love: :love:
A jeszcze cudniej, że nie musi być operowana :D
A ten renal to jakiej firmy najlepiej :D Ja się urodziłam w Balbiny i omc tak mi nie dali na imię, to czuję z nią szczególną nić :1luvu:

Jak nie ma Cię w tym kociarzu roku,to nie szukam bo po co :mrgreen:

Baltimoore

Post » Pon lut 27, 2017 21:37 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Baltimoore pisze:Cudna :love: :love:
A jeszcze cudniej, że nie musi być operowana :D
A ten renal to jakiej firmy najlepiej :D Ja się urodziłam w Balbiny i omc tak mi nie dali na imię, to czuję z nią szczególną nić :1luvu:

Jak nie ma Cię w tym kociarzu roku,to nie szukam bo po co :mrgreen:

Balbina ma 8 miesięcy ty też :mrgreen:
Kochana kupiłam 24 saszetki renala starczy mi dla niej wprowadzam jej inną karmę z tamtym , je i na razie ok ...Apetyt ma nadrabia dziewczyna po głodówce , jak była maleńka po każdym posiłku mleka mi odlatywała , to znaczy słabła , leżała główką na ziemi ...Jedzenie chociaż była głodna ją dobijało , mój wet dał złą djagnoze dopiero inny wet co mi leczył na pp , jak mu opowiedziałam o niej wpadł od razu co, to mój wet powiedział zaburzenie móżdżku co było błędem , drugi wet trafił miała zespolenie wrotno/oboczne wyraźnie to pokazało usg .Wtedy rozrabiałam mleko na połowe z wodą , a po chyba 4 miesiącach była na renalu to jej lepiej służyło.Ale jak zjadła za dużo już było z nią źle..Ale to wszystko było teraz jest zdrowa.Co ciekawe tyle prosiłam o domek do niej i co cisza , bardzo miałam z nią problem to jedzenie pilnowanie tyle miesięcy ale domku małej nie dał nikt ..A teraz no już nikt nie musi bez łaski , wiele z tymi małymi przeszłam a były tylko trzy , miały kilka godzin coś mi odbiło jak przyniesiono do uśpienia tak piszczały , myśle spróbuję ..Ale nie myślałam że wychowam z nimi pp , Ptyś maleńki Balbina mu wyssała siusiaka operacja na takim małym ciałku , ale jak widać udało się jeden z rodzeństwa ma domek ..Dwa ze mna mama ich wysterylizowana , teraz już bym nie wychowywała małych są kochane , ale domków nie ma , są u mnie i dobrze niech brykaja..Ten rok no skupiam sie na sterylkach żadnych małych , trzy nowe kotki na ulicy prawie je głaskam jedna jest mama małych z murku co wyciągałam ..Więc sterylizujemy na tym sie skupiam , zero osesków , żadnego mleka , żadnego pp , żadnych operacji siusiaka :mrgreen: .Starczy stara już jestem :strach: Wet co mi leczył na pp dzwonił do mnie o Balbine i Ptysia czy mam ja tak bo jest rodzina stracili kota co miał 19 lat .Domek super tylko że chcieli żeby koty nie broiły , ale jak dwa koty co mają 8 miesięcy mogą nie broić , jak ma nie broić Balbina co tyle czasu była chora ...pytam sie no jak i cisza :mrgreen: ..Małe koty jak małe dzieci broją ale z tego wyrosną dajmy im szanse , dajmy im normalne dzieciństwo , starość przyjdzie z wiekiem a z nią spokój nie :201461

lidka02

Post » Pon lut 27, 2017 22:48 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Ja się urodziłam w imieniny Balbiny, hihi. Nie w urodziny :D
Słodka Balbisia kochana :201461

Baltimoore

Post » Wto lut 28, 2017 9:54 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Baltimoore pisze:Ja się urodziłam w imieniny Balbiny, hihi. Nie w urodziny :D
Słodka Balbisia kochana :201461

:mrgreen:

lidka02

Post » Wto lut 28, 2017 15:33 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Z życia kota ...... :ryk:
Obrazek

lidka02

Post » Wto lut 28, 2017 15:36 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

:ryk: :ryk: :ryk: O ja cie aleś złapała
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Wto lut 28, 2017 15:38 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Dorota Wojciechowska pisze::ryk: :ryk: :ryk: O ja cie aleś złapała

To Ciapa był :ryk:

lidka02

Post » Wto lut 28, 2017 15:49 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

lidka02 pisze:Nie nic poważnego się nie stało ...Ktoś mnie zgłosił na kociarza roku :strach: dzwonili do mnie ale podziękowałam ..Mi bardziej by pasowało zbieracz roku :mrgreen:

nieustająco mnie rozkłada Twoje poczucie humoru :ok: :ryk:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Wto lut 28, 2017 15:51 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

alessandra pisze:
lidka02 pisze:Nie nic poważnego się nie stało ...Ktoś mnie zgłosił na kociarza roku :strach: dzwonili do mnie ale podziękowałam ..Mi bardziej by pasowało zbieracz roku :mrgreen:

nieustająco mnie rozkłada Twoje poczucie humoru :ok: :ryk:

:mrgreen:

lidka02

Post » Pon mar 06, 2017 9:48 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

https://www.youtube.com/watch?v=v5L_HeXWBxU

dobreeee

Balbinka dobrze wykorzystała to, co zaoferowałaś
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

[poprzednia][następna]