Moderator: Estraven
MB&Ofelia pisze:Mania. A amciu dostajesz mniamuśnie i dużo? Amciu to najważmniejsza rzecz dla kotku. A ty musisz nabrać kociałka i wyrosnąć se nowe piąkne futerko.
Lizam cię serdusznie po uszku
Książniczka Ofelja
MaryLux pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Mania. Nie martwiaj się, futerko ci się poprawi. Tak ci miauknę że jak Duża przyniesła Małą Ciorną do domciu to ona miała okropecznie brzytkie futerko i nawet brązowe a nie ciorne. I jeszcze se je wydrapała z szyjki, Duża mówiła że wygląda jak petyrodaktyl. Ale jak się odamciała to się zaczerniała i teraz ma całkię dobre futerko. Nie tak piąkne jak moje książniczkowe, ale też dobre.
A ty jak ci się poprawi futerko to będziesz wyglądać jak kocia miss, miauczę ci.
Książniczka Ofelja
No, tylko szkoda, że już nie ma konkursów na miss i mistera
może trzeba poprosić Ciocię Ewę?
Ewa kiedyś mówiła, że się czuje wypalona
mir.ka pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Mania. Nie martwiaj się, futerko ci się poprawi. Tak ci miauknę że jak Duża przyniesła Małą Ciorną do domciu to ona miała okropecznie brzytkie futerko i nawet brązowe a nie ciorne. I jeszcze se je wydrapała z szyjki, Duża mówiła że wygląda jak petyrodaktyl. Ale jak się odamciała to się zaczerniała i teraz ma całkię dobre futerko. Nie tak piąkne jak moje książniczkowe, ale też dobre.
A ty jak ci się poprawi futerko to będziesz wyglądać jak kocia miss, miauczę ci.
Książniczka Ofelja
No, tylko szkoda, że już nie ma konkursów na miss i mistera
może trzeba poprosić Ciocię Ewę?
Ewa kiedyś mówiła, że się czuje wypalona
moze jej minęło?

Nelly pisze:Zaglądamy co u Maniusi. Wszystko w jak najlepszym porządku widzę karmią przyzwoiciepielęgnują, mizianek nie szczędzą...
To dobrze, bardzo dobrze.

Moli25 pisze:Tak samo jak moja Moli po dzisiejszej wizycie u weterynarza![]()
Siedzi w transporterze. Wychodzi na mizianki, na siu na papu i wraca

MaryLux pisze:O tyle lepiej, że jej się z tyłeczka nie leje.

mir.ka pisze:MaryLux pisze:O tyle lepiej, że jej się z tyłeczka nie leje.
to aż tak źle było?![]()
a od czego?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 30 gości