Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 40 raz i PIJAWEK 126!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Konkursy na miss i mistera miau.

Ankieta wygasła Pt mar 03, 2017 13:39

tak chcę wznowienia konkursu
19
86%
nie nie chcę wznowienia konkursu
0
Brak głosów
jest mi to obojętne
3
14%

Liczba głosów : 22

Post » Czw lut 23, 2017 13:13 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 40 raz i PIJAWEK 12

Witamy się w szary dzień :) Ja lubię takie dni :) Ale energii zero i to jest fatalne.
A co to kotolotek?
Czy w zooplusie w punktach zmienia się towar czasem? Nie mam na co wydać punktów, bo już prawie wszystko mamy :/
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Czw lut 23, 2017 13:23 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 40 raz i PIJAWEK 12

klaudiafj pisze:Witamy się w szary dzień :) Ja lubię takie dni :) Ale energii zero i to jest fatalne.
A co to kotolotek?
Czy w zooplusie w punktach zmienia się towar czasem? Nie mam na co wydać punktów, bo już prawie wszystko mamy :/

O kotolotku wiecej opowie ci Mirka.
Z tego co pamiętam to zoo+ zmienia ofertę towarów za punkty.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Czw lut 23, 2017 14:12 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 40 raz i PIJAWEK 12

Ja na razie po 1 pączku i kawałku karpatki. Ale po południu będzie u mnie koleżanka, więc pewnie drugi pączek wpadnie. I drugi kawałek karpatki.
A co do wyspania to prawie zaspałam dzisiaj do pracy :oops: i siedzę półzdechła i łepetyna mi pęka od nawału roboty. Co jakiś czas przerwa na kawę/herbatę bo inaczej mi mózg wyparuje. I ciągle ktoś dzwoni że musi na wczoraj. Ok, on musi, ale czemu ja! :evil:

PS. Też chciałabym być moim kotem!
PS2. W krakvecie poluję na drapak za punkty, ale że mało kupuję bo w zasadzie prawie wyłącznie żwirek, to chyba nigdy nie dozbieram.
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Czw lut 23, 2017 15:53 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 40 raz i PIJAWEK 12

klaudiafj pisze:Witamy się w szary dzień :) Ja lubię takie dni :) Ale energii zero i to jest fatalne.
A co to kotolotek?

nie grałaś nigdy w kotolotka na miau? 8O
tam zawsze się wygrywa tzn koty wygrywają :)
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Czw lut 23, 2017 17:47 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 40 raz i PIJAWEK 12

Cześć Ewcia
Lekkiej pracy.
Ja mam dość tego tygodnia :roll:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Czw lut 23, 2017 19:53 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 40 raz i PIJAWEK 12

Ewa L. pisze:
MaryLux pisze:A ja się zastanawiałam,czy by nie zadzwonić...

Zależy o której .

Rano

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pt lut 24, 2017 2:27 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 40 raz i PIJAWEK 12

MB&Ofelia pisze:Ja na razie po 1 pączku i kawałku karpatki. Ale po południu będzie u mnie koleżanka, więc pewnie drugi pączek wpadnie. I drugi kawałek karpatki.
A co do wyspania to prawie zaspałam dzisiaj do pracy :oops: i siedzę półzdechła i łepetyna mi pęka od nawału roboty. Co jakiś czas przerwa na kawę/herbatę bo inaczej mi mózg wyparuje. I ciągle ktoś dzwoni że musi na wczoraj. Ok, on musi, ale czemu ja! :evil:

PS. Też chciałabym być moim kotem!
PS2. W krakvecie poluję na drapak za punkty, ale że mało kupuję bo w zasadzie prawie wyłącznie żwirek, to chyba nigdy nie dozbieram.

Ja dziś zjadłam tylko jednego pączka.
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt lut 24, 2017 2:28 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 40 raz i PIJAWEK 12

Moli25 pisze:Cześć Ewcia
Lekkiej pracy.
Ja mam dość tego tygodnia :roll:

Cześć ! :)
Ja mażę by była już 18,30 w sobote.
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt lut 24, 2017 2:28 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 40 raz i PIJAWEK 12

MaryLux pisze:
Ewa L. pisze:
MaryLux pisze:A ja się zastanawiałam,czy by nie zadzwonić...

Zależy o której .

Rano

:ok:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt lut 24, 2017 2:50 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 40 raz i PIJAWEK 12

Od wczoraj mamy nowego chłopaka szkolącego się. Przyjechał z Legnicy czy Legionowa nie pamiętam ale to koło Warszawy. Całkiem sympatyczny. Obrotny, robotny i nie miga się od pracy. Chętnie słucha i uczy się nowych rzeczy. Dziś przeszkoliłam go z mojego stoiska. Słuchał z zapartym tchem to co mówiłam i bardzo mu się podobało. Później chwalił mnie do kierowniczki ,że ciekawie opowiadam , przyjemnie się mnie słucha i bardzo dużo się ode mnie nauczył.Nawet stanął za mnie na stoisku jak poszłam na przerwę.
Trochę fantazja pogoniła za to kierowniczkę z pierwszej zmiany. Dostałyśmy po pączku od cukiernika który nam dostarcza. Pozwoliła dziewczynom zjeść po pączku, odłożyła jednego dla swojej zmienniczki a nas miała gdzieś bo resztę pączków kazała sprzedać.
Ja mam w nosie tego pączka i to czy go zjem czy nie ale tak po świńsku się nie robi.
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt lut 24, 2017 5:00 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 40 raz i PIJAWEK 12

Ewa L. pisze:Pozwoliła dziewczynom zjeść po pączku, odłożyła jednego dla swojej zmienniczki a nas miała gdzieś bo resztę pączków kazała sprzedać.

Co za prymityw, nawet nie mam siły komentować. Zachłanność bez granic.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pt lut 24, 2017 6:59 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 40 raz i PIJAWEK 12

Bez komentarza.
Mam nadzieję, że dziś będzie dobry dzień :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Pt lut 24, 2017 10:27 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 40 raz i PIJAWEK 12

MalgWroclaw pisze:
Ewa L. pisze:Pozwoliła dziewczynom zjeść po pączku, odłożyła jednego dla swojej zmienniczki a nas miała gdzieś bo resztę pączków kazała sprzedać.

Co za prymityw, nawet nie mam siły komentować. Zachłanność bez granic.

Na szczęście Jola kierowniczka z naszej zmiany jak zobaczyła ,że wzięłam pączka i coś na kolacje i idę za wszystko zapłacić zabrała mi pączka opowiedziała wszystko jak z pączkami było i nie kazała za niego płacić.
Niestety tą zgagę znam od wielu lat i kiedyś nawet się przyjaźniłyśmy. Kiedyś myślałam ,że po prostu jest oszczędna bo nigdy jej się nie przelewało a teraz widzę ,że to najzwyklejsza chytrość i skąpstwo. Pamiętam kiedyś taką sytuacje jak kupiłam sobie kijki za 50 zł a ona nie miała i też chciała kupić żebyśmy pochodziły razem. Za 50 zł były dla niej za drogie.Była promocja w Inter Marsche za 39,99 zł to też okazało się ,że za drogo. Poprosiła ,żeby jej poszukać na allegro. Znalazłam na za 30 zł + 10 zł przesyłka to powiedziała ,że za przesyłkę tyle nie da i najlepiej jak znajdę z odbiorem osobistym albo w Łodzi albo w Opolu to w Opolu by jej siostra odebrała i przywiozła jak by jechała do nich. To już był dla mnie szczyt pazerności. Dałam sobie spokój i przestałam szukać.
Ostatnio edytowano Pt lut 24, 2017 10:38 przez Ewa L., łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt lut 24, 2017 10:28 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 40 raz i PIJAWEK 12

Sihaja pisze:Bez komentarza.
Mam nadzieję, że dziś będzie dobry dzień :)

Ja też na taki liczę.
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt lut 24, 2017 12:26 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 40 raz i PIJAWEK 12

Pogoda zrobiła się u nas wstrętna. Wczoraj jak wracałam do domu a raczej dziś bo w domu byłam o 0,20 bo odprowadzała mnie koleżanka i jeszcze chwile postałyśmy pod klatką nie było tak źle. W nocy zaczęło okrutnie wiać aż dudniło w barierki na balkonie. Tak sie wiatrzysko zrobiło koło 2 w nocy. Kupiłam sobie żeberka i dziś w nocy jeszcze je gotowałam aż do 3. Dzis rano jeszcze się trochę podgotowały i są mieciutkie więc będę miała na jutro obiad bo dziś już kawałek żeberek zjadłam.
Cały czas wieje i do tego pada deszcz choć zapowiadali nawet śnieg w Łodzi.
Pola była dziś tak wygłodniała ,że ledwo co mogłam nałożyć jedzonka w miseczki bo siedziała na stole i wsadzała mi pyska do puszki.
Teraz obie z Zuzią śpią.
Ciągle sie zastanawiam co ja komu złego zrobiłam ,że los mnie tak karze. Czy ja choć raz nie mogę się rano obudzić bez bólu tych cholernych nóg.Dziś na zmianę pogody rwą mnie okrutnie a co najgorsze żaden środek przeciwbólowy nie jest w stanie nawet przyćmić tego bólu.
Obrazek

Ewa L.

[poprzednia][następna]