Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Portfele są ppd..portfele..nie wiem, gdzie szukałaś. Jak będziesz szukać następnym razem, daj filtr, np. do. 10$. Przykładowo. Do wyskoczą ceny tylko do tej kwoty. I raczej jest nieprawdoppdobne, żeby ten sam towar był w tej samej choćby cenie. Ale oczywiście, że są też rzeczy droższe. O ciuszkach dziecięcych czytałam gdzieś, że bardzo tanio,i ktoś zamawiał właśnie duże ilości. Tyle, że trzeba prać. Ozdbób do włosów nie szukałam, popatrzę, czy coś znajdę, to dam znać.Ja wczoraj zamówiłam jeszcze poerścionek-pytanie, czy trafiłam z rozmiarówką
, i portfel. Tańszy, ale już mam na uwadze taki z kota,i za niecałe 7 $. Piękny! Ale nie wszystko na raz.
.
Proszę-do włosów.
https://www.aliexpress.com/wholesale?lt ... st=0&tc=af
Nelly pisze:kalair pisze:Portfele są ppd..portfele..nie wiem, gdzie szukałaś. Jak będziesz szukać następnym razem, daj filtr, np. do. 10$. Przykładowo. Do wyskoczą ceny tylko do tej kwoty. I raczej jest nieprawdoppdobne, żeby ten sam towar był w tej samej choćby cenie. Ale oczywiście, że są też rzeczy droższe. O ciuszkach dziecięcych czytałam gdzieś, że bardzo tanio,i ktoś zamawiał właśnie duże ilości. Tyle, że trzeba prać. Ozdbób do włosów nie szukałam, popatrzę, czy coś znajdę, to dam znać.Ja wczoraj zamówiłam jeszcze poerścionek-pytanie, czy trafiłam z rozmiarówką
, i portfel. Tańszy, ale już mam na uwadze taki z kota,i za niecałe 7 $. Piękny! Ale nie wszystko na raz.
.
Proszę-do włosów.
https://www.aliexpress.com/wholesale?lt ... st=0&tc=af
A jak idzie filtr zrobić to dobrze, skorzystam. Dzięki za link do ozdób włoskowychMnóstwo bardzo fajnych, ach muszę jak Sihaja pisze "oblukać pożądnie". Są też takie, które jej kupiłam i cena tak o połowę niższa niż kupowałam, albo i więcej.
Ubranka dla dzieci, no właśnie tak na chłopski rozum powinny być względnie tanie, dlatego między innymi się ucieszyłam. Ja pewnie trafiłam jak kulą w płot oglądając ale wytropię![]()
Bożenko, czy ja bym się mogła uśmiechnąć do Ciebie znowu...nadal jeszcze nie umiem...
Sihaja pisze::kotek:
CzwartekDzień dobry
Moli25 pisze:Jeszcze w starym wątku!
Siemanko.
Ile paczkow za Wami?
Użytkownicy przeglądający ten dział: luty-1 i 14 gości