Moderator: Estraven

Moli25 pisze:Łza mi sie zakręciła w oku...
To był Piekny czas w Twoim życiu. Pozostały wspaniale wspomnienia, których nikt Ci nie zabierze.
Masz zdjecia, do których możesz wracać. To najpiękniejsza pamiątka razem w parze ze wspomnieniami.
To niesprawiedliwe ze BYŁO, ale tak jest stworzona maszyna życia Klaudia.
Dziękuje Ci ze podzieliłas sie częścią swojego ważnego życia.
Życzę Ci duzo uśmiechu, radosci, chociażby dlatego ze mialas, masz i bedziesz mieć zawsze wspaniała kocią rodzine

Dyktatura pisze:Piękna historia, piękne koty. Widać, że czuły miłość jaką ich darzysz.
Szkoda tylko, że historia bez happy endu. Ale takie już jest życie, a życie twoich kotów było pełne miłości i ciepła.
Klaudusia teraz Marysia i Tosia są blisko Ciebie i kochają Cię równie mocno, a Maciuś i Kitusia zawsze zostaną przy Tobie we wspomnieniach.
Sihaja pisze:Piękne wspomnienia...
Ewa L. pisze::1luvu:![]()
kalair pisze:Piękne wspomnienia, pięknie napisane.![]()
![]()
Witajcie Kochane!
Bunio& Daga pisze:Wspaniałe napisane wspomnienia.Znakomite zdjęcia .Z każdego zdania płynie miłość .
a.m pisze:Piękne zdjęcia.
zuza pisze:Przesliczne kotełki, taka miłość bije z tych zdjec. I jak sie pieknie praly
Tulaka przesylam
Miło, że piszecie, że widać, że kotki były kochane, bo ja sobie nie raz wyrzucam, że jeszcze za mało, że mogłam wszystkiego więcej :/sabianka pisze:Maciuś to był chyba konkretny kawał kota, no chyba, że tak "niekorzystnie" tylko na zdjęciach wychodził![]()
Jak ja kocham takie pulpety

PixieDixie pisze:Piekne zdjecia... takie wspomnienia czesto pomagaja.
Mialas cudowne dwa koty. One to wiedza, ze kochalas je nad zycie.
Z pewnoscia to czuly.
Czuje sie zaszczycona ze bylo mi dane poznac Kitusie. Byla wyjatkowa - to sie czulo.
I ta wiez miedzy wami...
Trzymaj sie dziewczyno.
Tak, oglądanie zdjęć pomaga, bo przeglądając katalogi, widząc setki zdjęć Kitusi w każdej sytuacji, mam wrażenie jakby ona nadal była z nami. To oddala zrozumienie, że ona już nie wróci
waanka pisze:Klaudio, bardzo dzięki
Sihaja pisze::kotek:

waanka pisze:Za ten wpis![]()
Tyle w nim miłości do tych Twoich pięknych kocich przyjaciół![]()
I porusza serce

żaden się nie słuchał
taki bajzel 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 719 gości