Fifeczka dziękuje Dzisiejsze portreciki wykonane nowym telefonem. Życie wróciło do normy, miałem pracować ale ze względu na oszczędności poczynione z ogrzewaniem w miejscu pracy, właściciel musi sobie radzić sam
Dostojeństwo i majestat spływa z tych ujęć. Moje skojarzenie - Królowa Wiktoria / God Save the Queen /... Trevorze jakim nowym fonem się "focisz" Poochwal się
Troszkę zajęty ostatnio byłem, a w weekend odpoczywałem. Dziś jest piękny dzień, słońce świeci, jest ciepło, balkon otwarty. Fifeczka dzisiaj odpoczywała w promieniach słońca. relaks z myszką na sznurku sam sznurek na którym była myszka był bardzo interesujący
Słońce wyzłociło futerko Fifeczki - cudny widok U nas też sznurki są bardziej atrakcyjne od tego, co jest do nich przywiązane. Trzeba bardzo uważać, bo za sekundę mogą być w kocim żołądku
Wiem że ze sznurkami i tasiemkami tak jest wiec dbamy o bezpieczeństwo. Kot w administracji o którym wcześniej pisałem jednak szuka domku https://www.facebook.com/permalink.php? ... 5044007858 proszę o udostępnianie tego linku