Hania z Dużym Zuzi

Misiek robił baranki mojemu osobistemu Miśkowi

Misza

Mru

Ptyś

Tolek

dilah pisze:Prośba dziewczyny dziś - Aga (jeśli jutro Agata będzie po południu) lub jutro - Agata (jeśli będziesz przed południem) naszykujcie klatkę dla Anielki plisss w sobotę ją przywiozę z lecznicy, ale na prawdę nie mam czasu i fajnie gdybym mogła już w gotową klatkę ulokować i tylko dać jedzonko plisssss
Pietraszka pisze:dilah pisze:Prośba dziewczyny dziś - Aga (jeśli jutro Agata będzie po południu) lub jutro - Agata (jeśli będziesz przed południem) naszykujcie klatkę dla Anielki plisss w sobotę ją przywiozę z lecznicy, ale na prawdę nie mam czasu i fajnie gdybym mogła już w gotową klatkę ulokować i tylko dać jedzonko plisssss
Kasia, ja byłam rano. O której jutro ją przywozisz, to może rano podjadę albo dziś wieczorem.
dilah pisze:Pietraszka pisze:dilah pisze:Prośba dziewczyny dziś - Aga (jeśli jutro Agata będzie po południu) lub jutro - Agata (jeśli będziesz przed południem) naszykujcie klatkę dla Anielki plisss w sobotę ją przywiozę z lecznicy, ale na prawdę nie mam czasu i fajnie gdybym mogła już w gotową klatkę ulokować i tylko dać jedzonko plisssss
Kasia, ja byłam rano. O której jutro ją przywozisz, to może rano podjadę albo dziś wieczorem.
No Ty chyba zwariowałaś AgaKochana dam se rade jak klatki nie będzie naszykowanej, tylko ja zawsze mam problem i zastanawiam się któóóóóóóóóry kocyk, któóóóóóre posłanko, któóóóóóra kuweta i miotam się i miotam dlatego czasu mi na to trzeba, ale jak nie będzie to naszykuje najwyżej ktoś poprawi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 102 gości