Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klaudiafj pisze:Gratuluje Wam, cudowna wiadomosc !!!!!![]()
![]()
![]()
Hannah12 pisze:Hej, Mania Łania!
Moja duza mówiła mi, że masz zamieszkać w ciocią.
Witaj w domku.
Haker twój wirtualny kuzyn
Salem 11 pisze:No nie! Nie było mnie tylko kilka godzin na forum a tu taka niespodzianka.Gratuluję obu Paniom.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kociara82 pisze:wiedzialam, ze Ineczka i spolka tak namieszaja porzadnie, ze Marysia dlugo bezkotna nie bedzie
Na Ineczke, Psocisia i Kuku zawsze mozna liczyc
Maniusiu, gratuluje![]()
Marys -jestes wielka
Alyaa pisze:Witaj Maniu!
Jestem Ogryzek, czarny kocur. Miło Cię poznać![]()
Ciociu, dobrze że nie jesteś już sama i masz kogo miziać![]()
Nelly pisze:MaryLux pisze:Dziś o Mani króciutko. Wzięłam ją z fundacji Ebra. Ma co najmniej 10 lat, problemy z wątrobą i podejrzenie kardiomegalii. Miziasta. Pod opiekę fundacji trafiła jakiś czas temu: najpierw zmarła opiekunka, potem zajmujący się nią (i dwoma innymi kotami po zmarłej) starszy pan przestał sobie radzić. Została przebadana dość dokładnie, ale w najbliższym tygodniu czeka ją jeszcze wizyta u kardiologa
Gratulacje dla Was obu!Cieszę się, że masz już swoją koteńkę i że ona ma Ciebie. Dla Ciebie szacunek za cudną, najpiękniejszą rzecz jaką dla Mani zrobiłaś, kochana jesteś
Myślę, że Mania czuje się jakby się w niebie znalazła
![]()
Na zdjęciu/zdjęciach ma bardzo, bardzo smutne oczy... Z przyjemnością będę obserwowała jak to spojrzenie zmienia się pod magicznym wpływem Twojej miłości i troski o nią na spojrzenie i wygląd szczęśliwego kota. Na pewno tak będzie![]()
Życzę przede wszystkim zdrowia, zdrowia dla Mani bo tylko tego jej teraz do pełni szczęścia potrzeba. No a Tobie życzę aby Mania najpiękniej okazywała Ci mruczeniem, miziastością i w ogóle wszystkim że i jak mocno Cię pokochała.
mir.ka pisze:i jak wam pierwsza nocka minęła? były mizianki i mruczanki we wspólnym łóżku?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MalgWroclaw pisze:Maniu, spałaś blisko Dużej?
Pralcia
mamaGiny pisze:myjeszcze w łózkach -pozdrawiamy
Gina i Lilka
PixieDixie pisze:Cześć jak po pierwszej nocy??
agusialublin pisze:Marysiu Kochana, tak się cieszę![]()
![]()
![]()
Mania jest teraz najszczęśliwszym kotkiem na świecie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 100 gości