Chyba nie doczekam sie wspólnego spania Moli i Fuksa.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klaudiafj pisze:ŚlicznaW pierwszej sekundzie pomyślałam, że to moja Tosia
Ciekawe co by Tosia powiedziała na drugiego takiego samego
MaryLux pisze:A ja pomyślałam, że to mała Inka...
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:A ja pomyślałam, że to mała Inka...
A to nie Cleo ?
Moli25 pisze:Cleo, poznaje po "serduszku" na klatce![]()
mir.ka pisze:Moli25 pisze:Cleo, poznaje po "serduszku" na klatce![]()
Chyba raczej nie, gdyby chciały to by spały ze sobą od początku.
Kleo też nie śpi z Rysią, tak jak Psocia z Filemonem. Wydaje mi się, że to z powodu za dużej różnicy wieku.
mir.ka pisze:klaudiafj pisze:ŚlicznaW pierwszej sekundzie pomyślałam, że to moja Tosia
Ciekawe co by Tosia powiedziała na drugiego takiego samego
Kleo różni się od Tosi bo ma w kilku miejscach szarości i jej futerko nie jest gładkie jak Tosi tylko trochę dłuzsze
mir.ka pisze:Moli25 pisze:Cleo, poznaje po "serduszku" na klatce![]()
Kleo też nie śpi z Rysią, tak jak Psocia z Filemonem. Wydaje mi się, że to z powodu za dużej różnicy wieku.
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Moli25 pisze:Cleo, poznaje po "serduszku" na klatce![]()
Chyba nie do końca. Pola z Zuzią mimo 4 lat różnicy też kiedyś spały ze sobą ( pamiętam jak Pola choć łapką musiała Zuzi dotknąć ) później im przeszło i jak Pola wskakiwała na łóżko na którym już leżała Zuzia to Zuzia uciekała a teraz czasami położą się koło mnie obie.
klaudiafj pisze:mir.ka pisze:Moli25 pisze:Cleo, poznaje po "serduszku" na klatce![]()
Marysia z Tosia nie raz leza dupka w dupke a jest i roznica wieku i przyszlo to z czasem. Macius i Kitusia poznali sie jak mieli po ok 8 lat i po 4 latach wspolnego zycia tez nie raz lezeli razem na fotelu. Oczywiscie u nas to nie jest takie ze koty sa do siebie przyklejone jak syjamskie dzieciale jest
mir.ka pisze:zamówiłam kotom taką nową karmę http://www.zooplus.pl/shop/tylko_u_nas/ ... tar/606575, ciekawe czy im posmakuje, przekonamy się w przyszłym tygodniu
klaudiafj pisze:mir.ka pisze:zamówiłam kotom taką nową karmę http://www.zooplus.pl/shop/tylko_u_nas/ ... tar/606575, ciekawe czy im posmakuje, przekonamy się w przyszłym tygodniu
Ja kupuje to jedzonko, od kiedy sie pojawilo w zooplus, czyli juz raz bylo. To paszteciki. I bardzo sie przyjelo - Tosia uwielbia, Marysia tez zjezaden pasztecik nie zostal wyrzucony
teraz znowu zamowilam i dzis bylo na sniadanie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości