Okropecznie długo do cię nie miaukałam ale to przez Dużą co pociufciała daleko do jakowegoś ludziowego kocięcia. Dobrze że go do domciu nie przywiezła

Lizam cię serdusznie po uszkach.
Twoja Książniczka Ofelja
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Lilo mój Lilo. Pokaż to cosik w cętki to ci miauknę czy jezd bezspieczmne.
Okropecznie długo do cię nie miaukałam ale to przez Dużą co pociufciała daleko do jakowegoś ludziowego kocięcia. Dobrze że go do domciu nie przywiezłaWystarczy mię wychowywanie Małej Ciornej.
Twoja Książniczka Ofelja
MalgWroclaw pisze:Lilo, twoja mama na pewno nie zrobi ci krzywdy
![]()
Pralcia starsza i mądra
MaryLux pisze:Dyktatura pisze:Moli25 pisze:Lilo, słyszałam ze przyszedł do Ciebie namiot w centki. Moge Ci dać moj, ja z niego nie korzystam.
Moli
A co to jest namiot?
Wczoraj pszyszło takie coś jak worek i mama chciała żebym tam szednoł. I co ja wszendne a potem mnie wyniosom.
O nie ! Nie dam siem tak i nie wchodzem do tego.
Lilo pszebiegły
Lilutku, jesteś małym głuptaskiem. Nikt Cię nigdzie nie wyniesie, chyba że sam tego zechcesz.
Hannah12 pisze:Dyktatura pisze:Moli25 pisze:Lilo, słyszałam ze przyszedł do Ciebie namiot w centki. Moge Ci dać moj, ja z niego nie korzystam.
Moli
A co to jest namiot?
Wczoraj pszyszło takie coś jak worek i mama chciała żebym tam szednoł. I co ja wszendne a potem mnie wyniosom.
Lilo pszebiegły
Lilo, ja ciebie doskonale rozumiem. tez bym do worka nie wszedł.
Haker nie lubiący legowisk, worków itp.
MB&Ofelia pisze:Lilo mój Lilo. Pokaż to cosik w cętki to ci miauknę czy jezd bezspieczmne.
Okropecznie długo do cię nie miaukałam ale to przez Dużą co pociufciała daleko do jakowegoś ludziowego kocięcia. Dobrze że go do domciu nie przywiezłaWystarczy mię wychowywanie Małej Ciornej.
Twoja Książniczka Ofelja
Dyktatura pisze:MaryLux pisze:Dyktatura pisze:Moli25 pisze:Lilo, słyszałam ze przyszedł do Ciebie namiot w centki. Moge Ci dać moj, ja z niego nie korzystam.
Moli
A co to jest namiot?
Lilo pszebiegły
Lilutku, jesteś małym głuptaskiem. Nikt Cię nigdzie nie wyniesie, chyba że sam tego zechcesz.
Ciociu ja nie lubiem chodzić do doktoruf i nie chcem a i tak mnie z domu tam wynoszom.
Wienc chyba siem nie liczy czy chcem
Lilo smutny
MB&Ofelia pisze:Ja też nie lubię doctorrów. Macają kotku bez pytania, dają kuje, paczają w pyś, ciężko ich ugryznąć i nie są mniamuśne.
Książniczka Ofelja
MB&Ofelia pisze:Lilo mój Lilo. Pisam do cię lista i pisam i nie mogę skączyć bo tak dużo chcę do cię napisać. Już się nie mogę doczekać aż przyjedzie Teściowna, może mię troszku podtuczy bo na tej zdrownej diecie to mię się zapadają boczki.
Książniczka Ofelja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, Lifter, MB&Ofelia, pibon i 31 gości