MB&Ofelia pisze:Różową w kocie łapki!
Albo o taką:
Maryś ale jak ty w taka wejdziesz ?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:MB&Ofelia pisze:Różową w kocie łapki!
Albo o taką:
Albo o taką:
Albo o taką:
Ewa L. pisze:MB&Ofelia pisze:Różową w kocie łapki!
Albo o taką:
Moli25 pisze:Ewa L. pisze:MB&Ofelia pisze:Różową w kocie łapki!
Albo o taką:
Marysia drobniutka, wejdzie bez problemu![]()
Tylko czy kolor trafiony w gust Marysi?
Poszłabym w fiolety
Nelly pisze:MB&Ofelia pisze:Różową w kocie łapki!
Albo o taką:
O jeżu ale ładna
MB&Ofelia pisze:Kuweta naprawdę słodka, ale moje pannice i tak używają odkrytej. Nie wiem czy by chciały używać krytej.
MB&Ofelia pisze:Kuweta naprawdę słodka, ale moje pannice i tak używają odkrytej. Nie wiem czy by chciały używać krytej.
Ewa L. pisze:MB&Ofelia pisze:Kuweta naprawdę słodka, ale moje pannice i tak używają odkrytej. Nie wiem czy by chciały używać krytej.
Ja też nigdy wcześniej nie miałam krytej kuwety ale zaryzykowałam i kupiłam. Okazało się że Zuzia wchodzi do niej jakby była od zawsze a Pola kilka razy podejrzała Zuzię i też zaczęła wchodzić bez problemu.
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MB&Ofelia pisze:Kuweta naprawdę słodka, ale moje pannice i tak używają odkrytej. Nie wiem czy by chciały używać krytej.
Ja też nigdy wcześniej nie miałam krytej kuwety ale zaryzykowałam i kupiłam. Okazało się że Zuzia wchodzi do niej jakby była od zawsze a Pola kilka razy podejrzała Zuzię i też zaczęła wchodzić bez problemu.
Inka się bała, żadne przekonywania nie pomogły
MB&Ofelia pisze:A ja się muszę pochwalić. Przed chwilą wymieniłam części drapaka! Hura!
Co prawda chyba zamieniłam miejscami dwa słupki, ale jakoś nie widać różnicy, więc pewnie są identyczne (słupki są opisane ale w szale odkręcania, przykręcania, celowania w dziury zapomniałam patrzeć na numerki i łapałam co pasowało).
Pannice chyba się jeszcze nie zorientowały, chociaż asystowały przy pracy. Mała Czarna nie drapała nowego słupka (póki co śpi na bocianim gdzieździe), Ofelia nie drapała półeczki (póki co śpi w sypialni).
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MB&Ofelia pisze:Kuweta naprawdę słodka, ale moje pannice i tak używają odkrytej. Nie wiem czy by chciały używać krytej.
Inka się bała, żadne przekonywania nie pomogły
Ja tylko wyjęłam tą klapkę .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1383 gości