Mogłabym wziąż inny żwirek, ale nie wiem jak zareaguje Ofelia, bo ona strasznie wybredna (wiadomo, księżniczka
Za dostawę kuwety
Moderator: Estraven

MaryLux pisze:MaryLux pisze:Hannah12 pisze:MaryLux pisze:Moli25 pisze:
Marzenia sie spełniają
A ja chcę pałac
Tak spełniają się te realne.
A na co Tobie pałac. Ile to sprząta i problemu z utrzymaniem.
Nie to nie moja bajka, taki pałac.
Pałac mi dla kotów. Z własnym gabinetem wet i całodobową obsługą.
no to jeszcze musiałabyś wygrać w jakimś lotku, z tym ,ze nie w kotolotku

MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Skoro wrocławskie krasnoludki wszystko mogą, to trzeba je zmotywować do podrzucenia Marysi pięknego Footerka
Motywujcie. Dziś chciałam nawet kupić kuwetę, ale były tylko takie dla kocich karzełków

MB&Ofelia pisze:Lubię krakvet bo jest tam większość rzeczy których potrzebują moje pannice. Mogłabym zamówić w zooplusie, ale już kliknęłam w kilka rzeczy których tam nie ma. Spoko, parę dni mogę poczekać.
Mogłabym wziąż inny żwirek, ale nie wiem jak zareaguje Ofelia, bo ona strasznie wybredna (wiadomo, księżniczka).
Za dostawę kuwety![]()
MalgWroclaw pisze:I Florka [*]
Florka zawsze się opiekuje
Moli25 pisze:Nie Libię krakvet, za opóźnienia.
Tylko zooplus.
Tam maja wszystko co potrzebujemy![]()
Marysiu,
Nelly pisze:W krakvecie jeszcze nie kupowałam. Do zooplusa się przywiązałam. Nie mają wszystkiego co potrzebujemy ale wspomagamy się zakupami na allegro i w sklepie stacjonarnym.
Mary Lux kciukasy, za wszystko, samopoczucie itd.
mir.ka pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Skoro wrocławskie krasnoludki wszystko mogą, to trzeba je zmotywować do podrzucenia Marysi pięknego Footerka
Motywujcie. Dziś chciałam nawet kupić kuwetę, ale były tylko takie dla kocich karzełków
będziesz używać kuwetki?![]()
![]()
Hannah12 pisze:Kup sobie różową w serduszka, taką Walentynkową

Użytkownicy przeglądający ten dział: aga66, włóczka i 24 gości