Dla Fifeczki jesteś całym jej światem. Moje koty mają jeszcze wspólne, tylko kocie sprawy i nie są aż tak wpatrzone w człowieka, czego mi czasem brakuje. Co nie przeszkadza im obrażać się z zazdrości o mizianki Do twarzy Fifeczce na czerwonym
Dobrze widzieć Fifeczkę tak zadowoloną z życia Jak jej alergia na tej karmie, której fotkę wcześniej zamieściłeś? Zrobiłam zwiad i można ją kupić tylko w Maxi Zoo. Niedawno otworzyli koło mnie nowy sklep tej sieci i zamierzam kupić te chrupki na spróbowanie
Czasem pojawi się drobna krostka ale sporadycznie, nie ma problemów takich jak były wcześniej że rozdrapywanie do krwi było nawet po hillsie dd. Jak chcesz to mogę Ci dać tej karmy na spróbowanie bo nie wiadomo czy zasmakuje.
Dzięki Trevorze, ale mojej kotce smakuje absolutnie każda sucha karma, więc się nie zmarnuje nawet, jeżeli kocurek nie będzie jadł. Wtedy nie kupię następnej paczki. Szukam zawsze takiej, która smakuje obojgu. Super, że udało się dopasować Fifeczce zdrowe jedzonko. Ta karma ma niezły skład
Solidne budki, wyglądają na ciepłe. Dobrze, że ktoś się troszczy o bezdomniaki. Tu, gdzie mieszkam nie widuję dzikich kotów, tylko sąsiad z parteru niestety wypuszcza swojego. A okolica niebezpieczna