Ragilian, czyli czułe ragdoll show. Mamy dzieci.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 27, 2017 22:25 Re: Ragilian, czyli czułe ragdoll show. Florcia ma urodziny.

Wiadomo... chyba to naturalne w koncu mi sie wydaje ze jak sie ma takie kociaki to zywi sie jakies instyntky wobec nich i nawet jak wyfruna z gniazda to takie wlasnie obawy i odczucia zostaja. Bo czlowiek chce dla nich jak najlepiej.

Musisz byc dobrej mysli. Na pewno nie oddalas bylekomu Aleksika. Bedzie dobrze.
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

Post » Pt sty 27, 2017 22:26 Re: Ragilian, czyli czułe ragdoll show. Florcia ma urodziny.

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za udane dokocenie

lilianaj pisze:No i dziś usłyszałam w radio niewinną doprawdy reklamę jakiegoś dewelopera, która wprawiła mnie w doskonały nastrój na cały dzień. Krystalicznie dźwięczny głos spikera radośnie wyrecytował hasło: "Poznaj (czy też odkryj) Kolską od nowa". Och, tak mi się to społecznie deprawujące zdanie spodobało, że cieszyłam się pół dnia. Mimo, że ze względu na sporadyczne spożycie napojów wyskokowych, nigdy nie dane mi było nawet pierwotne zapoznanie ze sławną placówką na Kolskiej, nie mówiąc już o odkrywaniu powtórnym... Ale słyszałam, że warunki mają na tyle dobre, że rachunki za nocleg są tam porównywalne do tych, które wystawiają komfortowe hotele w centrum miasta. Choć ściągalność opłat mają mizerną. Kolska bowiem, większości warszawiaków jednoznacznie kojarzy się wyłącznie z izbą wytrzeźwień.

:ryk: Śliczne!
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Pt sty 27, 2017 22:51 Re: Ragilian, czyli czułe ragdoll show. Florcia ma urodziny.

Dziękuję. :201494
Czasem musi być gorzej żeby było lepiej.
Nie dobrze jest człowiekowi być samemu, ale kotu też źle. Więc cieszę się z tego kociątka, ze względu na Aleksika. Musi tylko przetrwać okres adaptacji...
A izba wytrzeźwień? Cóż, życie dostarcza tyle powodów do stresu, że trzeba się cieszyć czym tylko się da. Choćby to nawet były tylko zakotwiczone w rzeczywistości absurdy. :D

lilianaj

Od: Sob kwi 26, 2014 19:14

Post » Pt sty 27, 2017 23:37 Re: Ragilian, czyli czułe ragdoll show. Florcia ma urodziny.

Maluchy się dogadają :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Też jestem ciągle zmęczona . Oprócz magnezu zaczęłam brac wit D3 . Cały czas bym spała . Nawet słoneczko nie pomaga . Dopiero w nocy mi sie oczka otwierają :roll:
Niedobór jeszcze jakiegoś mikroelementu ?

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Sob sty 28, 2017 21:01 Re: Ragilian, czyli czułe ragdoll show. Florcia ma urodziny.

Kiedyś myślałam, że każdy kot to samotnik - po prostu takie egzemplarze kocie mi się trafiły.
Tymczasem większość z nich lubi towarzystwo innych kotów. Nawet zostać w domu bez ludzi na kilka godzin raźniej z drugim kotem. Mam nadzieję że się kociaki polubią. :)
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Wto sty 31, 2017 19:06 Re: Ragilian, czyli czułe ragdoll show. Florcia ma urodziny.

...
Ostatnio edytowano Pt lut 03, 2017 22:39 przez lilianaj, łącznie edytowano 1 raz

lilianaj

Post » Wto sty 31, 2017 21:15 Re: Ragilian, czyli czułe ragdoll show. Florcia ma urodziny.

(...)
Ostatnio edytowano Pon maja 29, 2017 12:28 przez lilianaj, łącznie edytowano 1 raz

lilianaj

Post » Wto sty 31, 2017 21:45 Re: Ragilian, czyli czułe ragdoll show. Florcia ma urodziny.

To dzieciom by się oberwało za tatusia :smiech3:
ObrazekObrazek
Pozdrawiam i zapraszam do naszego wątku: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... #p11640562 :201461

Zefir

Od: Nie paź 30, 2016 22:17

Post » Pt lut 03, 2017 18:49 Re: Ragilian, czyli czułe ragdoll show. Florcia ma urodziny.

Tzcie Liliany :ryk:

Nie boisz sie Lilianko podawać tak wielu szczegolowych danych o osobach trzecich? 5 min w internecie zebym ja - zwykla uzytkowniczka sieci - znalazla tych panstwa. Mysle ze ktos moze z latwoscia zrobic z nich niewlasciwy uzytek.
Oczywiscie nie przeszukuje netu, bo po nic mi to, ale mysle ze to prosta sprawa.

Super, że Aleksik ma rodzenstwo! Bardzo mnie to cieszy :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pt lut 03, 2017 20:25 Re: Ragilian, czyli czułe ragdoll show. Florcia ma urodziny.

Klaudia, dane osobowe oczywiście nie są prawdziwe...
Aż mnie ciekawość rozpiera, kogo znalazłaś. :wink:

lilianaj

Post » Pt lut 03, 2017 20:28 Re: Ragilian, czyli czułe ragdoll show. Florcia ma urodziny.

Nikogo, nie szukałam, ale skoro piszesz pan Jacek to i tamto oraz żona tu i tu, to myślę, że to łatwo wysznupać z netu ;) Ale jak zmieniasz imiona to ok, to dobrze, bo szczerze to mi się zrobiło żal tamtych państwa, że tyle nam tutaj zdradzasz z ich życia :)

klaudiafj

Post » Pt lut 03, 2017 21:15 Re: Ragilian, czyli czułe ragdoll show. Florcia ma urodziny.

klaudiafj pisze:Nikogo, nie szukałam, ale skoro piszesz pan Jacek to i tamto oraz żona tu i tu, to myślę, że to łatwo wysznupać z netu ;) Ale jak zmieniasz imiona to ok, to dobrze, bo szczerze to mi się zrobiło żal tamtych państwa, że tyle nam tutaj zdradzasz z ich życia :)

Mimo jak piszesz zmienionych imion to jednak ktoś może to źle zinterpretować ale wiesz co robisz i piszesz.
Pozdrawiam gorąco :1luvu: :201461 :201461 :201461 i koteczki też.

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Pt lut 03, 2017 22:42 Re: Ragilian, czyli czułe ragdoll show. Florcia ma urodziny.

Macie rację.
W końcu to forum o kotach.
Nie czas i nie miejsce.
Usunęłam post. Jestem zmęczona. Czasem przychodzą takie dni, że człowiek ma wszystkiego dosyć i wylewa z siebie litry goryczy gdzie popadnie. Dam sobie spokój.

lilianaj

Post » Pt lut 03, 2017 22:51 Re: Ragilian, czyli czułe ragdoll show. Florcia ma urodziny.

Ale szkoda, że usunęłaś... :/ Po co od razu takie drastyczne działanie :( ja tylko chciałam ostrzec, bo nigdy nie wiadomo kto to czyta, a to nie jest anonimowe forum, czyli takie że tylko użytkownicy zarejestrowani mogą czytać ten dział. Każdy z zewnątrz może czytać, a świrów nie brakuje :/

klaudiafj

Post » Sob lut 04, 2017 8:13 Re: Ragilian, czyli czułe ragdoll show. Florcia ma urodziny.

Piękna to była opowieść...
Szkoda.

waanka

Od: Czw paź 30, 2014 20:36

[poprzednia][następna]