MalgWroclaw pisze:... i łapinki
Oczywiście też.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Dobrze że panienki zaprowiantowaneKocie pełne brzuszki to szczęśliwe brzuszki
![]()
Ja odebrałam dzisiaj przesyłkę z częściami zamiennymi do drapaka, ale umocuję je dopiero po powrocie z weekendowego chrzcinowego wyjazdu.
MaryLux pisze:Pijawki są błeeeeeeeeeeeeeee
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Pijawki są błeeeeeeeeeeeeeee
A widziałaś filmik jak pracują ?
To moja noga .
https://www.youtube.com/watch?v=X82ktQrc5oo
Ewa L. pisze:MB&Ofelia pisze:Dobrze że panienki zaprowiantowaneKocie pełne brzuszki to szczęśliwe brzuszki
![]()
Ja odebrałam dzisiaj przesyłkę z częściami zamiennymi do drapaka, ale umocuję je dopiero po powrocie z weekendowego chrzcinowego wyjazdu.
To pannice będą miały prawie nowy drapak.
Ewa L. pisze:Dziś byłam na krwawej maseczce. Polega to na nakładaniu na pewne miejsca ( w moim przypadku nogi ) mojej własnej krwi pozyskanej wraz z substancjami od pijawek. Przyznam ,że rezultat zaskoczył mnie pozytywnie. Skóra na jednej z nóg czyli tej na której wczoraj też praktykowałyśmy maseczkę stała się znacznie gładsza i mniej wysuszona . We wtorek będę miała postawioną jedną pijawkę na wątrobę i pozyskaną krwią znów zrobimy maseczkę.
MB&Ofelia pisze:Ewa L. pisze:Dziś byłam na krwawej maseczce. Polega to na nakładaniu na pewne miejsca ( w moim przypadku nogi ) mojej własnej krwi pozyskanej wraz z substancjami od pijawek. Przyznam ,że rezultat zaskoczył mnie pozytywnie. Skóra na jednej z nóg czyli tej na której wczoraj też praktykowałyśmy maseczkę stała się znacznie gładsza i mniej wysuszona . We wtorek będę miała postawioną jedną pijawkę na wątrobę i pozyskaną krwią znów zrobimy maseczkę.
Dobrze że pomaga![]()
![]()
Przerażają mnie trochę pijawki, ale pewnie gdybym nie miała wyjścia to bym się na nie zdecydowała.
Ewa L. pisze:Nic idę umyć głowę i powoli zbieram się spać. Zaczynam ciężki tydzień - jutro 10 godzin po jutrze 10 , w niedzielę 12 i w poniedziałek 8,5.
MB&Ofelia pisze:Ewa L. pisze:Nic idę umyć głowę i powoli zbieram się spać. Zaczynam ciężki tydzień - jutro 10 godzin po jutrze 10 , w niedzielę 12 i w poniedziałek 8,5.
![]()
Padniesz na pyś!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue i 1375 gości