Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Mi się kiedyś przyśniło że kotka została znaleziona, rano dowiedziałam się że rzeczywiście się znalazła, dlatego piszę że spróbuję wyścić. Ale nic nie obiecuję
kasienka__1984@wp.pl pisze:Wkurzylam sie. Nakleilismy jedno ogloszenie na klatke w moim bloku żeby sąsiedzi wiedzieli że nadal szukam. Po poltora godziny wracamy zziebnieci mokrzy a to ogłoszenie zdarte rzucone pod drzwi. Poryczalam się i napisałam liscik zakleilam taśma tak ze do jutra będzie to odklejala ta Stara glupia baba:-/. Wiem że to nie pierwszy i nie ostatni...Ale tyle sil fizycznych i psychicznych to kosztuje a wystarczyłoby okazać odrobinę serca przez tych ludzi a być może moja Misia byłaby już w domu.
Stomachari pisze:kasienka__1984@wp.pl pisze:Wkurzylam sie. Nakleilismy jedno ogloszenie na klatke w moim bloku żeby sąsiedzi wiedzieli że nadal szukam. Po poltora godziny wracamy zziebnieci mokrzy a to ogłoszenie zdarte rzucone pod drzwi. Poryczalam się i napisałam liscik zakleilam taśma tak ze do jutra będzie to odklejala ta Stara glupia baba:-/. Wiem że to nie pierwszy i nie ostatni...Ale tyle sil fizycznych i psychicznych to kosztuje a wystarczyłoby okazać odrobinę serca przez tych ludzi a być może moja Misia byłaby już w domu.
W sensie sprzątaczka? Bo jak rzuciła pod drzwi, to żadne to sprzątanie. Więc może ktoś inny?
Tak czy owak wpsółczuję.
Stomachari pisze:kasienka__1984@wp.pl pisze:Wkurzylam sie. Nakleilismy jedno ogloszenie na klatke w moim bloku żeby sąsiedzi wiedzieli że nadal szukam. Po poltora godziny wracamy zziebnieci mokrzy a to ogłoszenie zdarte rzucone pod drzwi. Poryczalam się i napisałam liscik zakleilam taśma tak ze do jutra będzie to odklejala ta Stara glupia baba:-/. Wiem że to nie pierwszy i nie ostatni...Ale tyle sil fizycznych i psychicznych to kosztuje a wystarczyłoby okazać odrobinę serca przez tych ludzi a być może moja Misia byłaby już w domu.
W sensie sprzątaczka? Bo jak rzuciła pod drzwi, to żadne to sprzątanie. Więc może ktoś inny?
Tak czy owak wpsółczuję.
ewa_mrau pisze:jak przestanie padać, myślę
ale nad ranem postaw gdzieś pod dachem miseczkę z jedzeniem
a potem sprawdź ślady łapek
---
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 168 gości