Jastrzębie Zdrój-ZAGINIONA MISIA POSZUKIWANA!!potrzebne rady

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 30, 2017 19:39 Re: Jastrzębie Zdrój-ZAGINIONA MISIA POSZUKIWANA!!potrzebne

Mi się kiedyś przyśniło że kotka została znaleziona, rano dowiedziałam się że rzeczywiście się znalazła, dlatego piszę że spróbuję wyścić. Ale nic nie obiecuję :wink:
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Pon sty 30, 2017 21:39 Re: Jastrzębie Zdrój-ZAGINIONA MISIA POSZUKIWANA!!potrzebne

MB&Ofelia pisze:Mi się kiedyś przyśniło że kotka została znaleziona, rano dowiedziałam się że rzeczywiście się znalazła, dlatego piszę że spróbuję wyścić. Ale nic nie obiecuję :wink:

Śpij i snij 24 H na dobę ;-)

kasienka__1984@wp.pl

Od: Wto paź 11, 2016 11:56

Post » Wto sty 31, 2017 11:16 Re: Jastrzębie Zdrój-ZAGINIONA MISIA POSZUKIWANA!!potrzebne

Niestety..

kasienka__1984@wp.pl

Post » Wto sty 31, 2017 11:20 Re: Jastrzębie Zdrój-ZAGINIONA MISIA POSZUKIWANA!!potrzebne

trzymam kciuki nadal.
Obrazek Obrazek
PRZEPRASZAM ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW.

Rakea

Od: Śro lis 14, 2007 23:56

Post » Wto sty 31, 2017 12:45 Re: Jastrzębie Zdrój-ZAGINIONA MISIA POSZUKIWANA!!potrzebne

ja też
jak chcesz pogadać, to zadzwoń wieczorem
---
:smokin:
http://domowepiwniczne.blogspot.com/ <- a to nasz blog, można poczytać
i pomóc nam robiąc zakupy w Zooplus'ie - kliknij w banerek sklepu na pierwszej stronie bloga

jesteśmy też na FB -> https://web.facebook.com/IKtoTuMruczy/

ewa_mrau

Od: Pon sie 30, 2010 12:57

Post » Wto sty 31, 2017 13:07 Re: Jastrzębie Zdrój-ZAGINIONA MISIA POSZUKIWANA!!potrzebne

A jeśli to był tylko jednorazowy wypad Miski?? Sama już nie wiem co myslec... Może lepiej nie rozkladac na czynniki pierwsze? Eh. Jeszcze w dodatku musze wyjechać na pare dni:-/ musze meza zmobilizować z ustawianiem klatki. Ide ogłoszenia porozklejać w okolicy na klatkach schodowych. Dziekuje za wszystkie kciuki:-*

kasienka__1984@wp.pl

Post » Wto sty 31, 2017 16:38 Re: Jastrzębie Zdrój-ZAGINIONA MISIA POSZUKIWANA!!potrzebne

Kciuki :ok: na spokojnie, sukcesywnie, w końcu się uda :ok:
Obrazek*Obrazek*Obrazek*

Stomachari

Od: Sob kwi 16, 2016 21:29

Post » Wto sty 31, 2017 20:36 Re: Jastrzębie Zdrój-ZAGINIONA MISIA POSZUKIWANA!!potrzebne

Wkurzylam sie. Nakleilismy jedno ogloszenie na klatke w moim bloku żeby sąsiedzi wiedzieli że nadal szukam. Po poltora godziny wracamy zziebnieci mokrzy a to ogłoszenie zdarte rzucone pod drzwi. Poryczalam się i napisałam liscik zakleilam taśma tak ze do jutra będzie to odklejala ta Stara glupia baba:-/. Wiem że to nie pierwszy i nie ostatni...Ale tyle sil fizycznych i psychicznych to kosztuje a wystarczyłoby okazać odrobinę serca przez tych ludzi a być może moja Misia byłaby już w domu.

kasienka__1984@wp.pl

Post » Wto sty 31, 2017 21:12 Re: Jastrzębie Zdrój-ZAGINIONA MISIA POSZUKIWANA!!potrzebne

Pada sypie wali śnieg. Tak mocno ze nic nie widać. Czy ja mam wystawiać dziś klatkę??

kasienka__1984@wp.pl

Post » Wto sty 31, 2017 21:25 Re: Jastrzębie Zdrój-ZAGINIONA MISIA POSZUKIWANA!!potrzebne

jak przestanie padać, myślę
ale nad ranem postaw gdzieś pod dachem miseczkę z jedzeniem
a potem sprawdź ślady łapek
---
http://domowepiwniczne.blogspot.com/ <- a to nasz blog, można poczytać
i pomóc nam robiąc zakupy w Zooplus'ie - kliknij w banerek sklepu na pierwszej stronie bloga

jesteśmy też na FB -> https://web.facebook.com/IKtoTuMruczy/

ewa_mrau

Od: Pon sie 30, 2010 12:57

Post » Śro lut 01, 2017 1:10 Re: Jastrzębie Zdrój-ZAGINIONA MISIA POSZUKIWANA!!potrzebne

kasienka__1984@wp.pl pisze:Wkurzylam sie. Nakleilismy jedno ogloszenie na klatke w moim bloku żeby sąsiedzi wiedzieli że nadal szukam. Po poltora godziny wracamy zziebnieci mokrzy a to ogłoszenie zdarte rzucone pod drzwi. Poryczalam się i napisałam liscik zakleilam taśma tak ze do jutra będzie to odklejala ta Stara glupia baba:-/. Wiem że to nie pierwszy i nie ostatni...Ale tyle sil fizycznych i psychicznych to kosztuje a wystarczyłoby okazać odrobinę serca przez tych ludzi a być może moja Misia byłaby już w domu.

W sensie sprzątaczka? Bo jak rzuciła pod drzwi, to żadne to sprzątanie. Więc może ktoś inny?
Tak czy owak wpsółczuję.
Obrazek*Obrazek*Obrazek*

Stomachari

Od: Sob kwi 16, 2016 21:29

Post » Śro lut 01, 2017 5:23 Re: Jastrzębie Zdrój-ZAGINIONA MISIA POSZUKIWANA!!potrzebne

Stomachari pisze:
kasienka__1984@wp.pl pisze:Wkurzylam sie. Nakleilismy jedno ogloszenie na klatke w moim bloku żeby sąsiedzi wiedzieli że nadal szukam. Po poltora godziny wracamy zziebnieci mokrzy a to ogłoszenie zdarte rzucone pod drzwi. Poryczalam się i napisałam liscik zakleilam taśma tak ze do jutra będzie to odklejala ta Stara glupia baba:-/. Wiem że to nie pierwszy i nie ostatni...Ale tyle sil fizycznych i psychicznych to kosztuje a wystarczyłoby okazać odrobinę serca przez tych ludzi a być może moja Misia byłaby już w domu.

W sensie sprzątaczka? Bo jak rzuciła pod drzwi, to żadne to sprzątanie. Więc może ktoś inny?
Tak czy owak wpsółczuję.

Zemsta po prostu. Dość częste
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Śro lut 01, 2017 9:36 Re: Jastrzębie Zdrój-ZAGINIONA MISIA POSZUKIWANA!!potrzebne

Stomachari pisze:

Tak czy owak wpsółczuję.

Sasiadka. Baba której zdaniem koty maja 2 centymetrowe pchły i roznoszą choroby smierdza itp. A jakbyście ja zobaczyły... smie sądzic ze w tych jej kłakach sa takie wszy....

Misi brak. Żeby się znowu pokazała. Żeby się znowu pokazała eh

kasienka__1984@wp.pl

Post » Śro lut 01, 2017 9:37 Re: Jastrzębie Zdrój-ZAGINIONA MISIA POSZUKIWANA!!potrzebne

ewa_mrau pisze:jak przestanie padać, myślę
ale nad ranem postaw gdzieś pod dachem miseczkę z jedzeniem
a potem sprawdź ślady łapek
---

Waliło cała noc. Szaraczka nie widziałam. Łapek nie widziałam.

kasienka__1984@wp.pl

Post » Śro lut 01, 2017 12:34 Re: Jastrzębie Zdrój-ZAGINIONA MISIA POSZUKIWANA!!potrzebne

Słyszałam dziś rozmowę dwóch sąsiadów o kocie biało szarym na smietniku przy naszym bloku. Dowiedzialam sie ze Kot pokazuje się rzadko. Pewnie tego samego widział mój mąż. Jedzenie wystawione. Klatka musi poczekac na moj powrot. Ogloszenia nadal rozklejania.

kasienka__1984@wp.pl

[poprzednia][następna]