http://www.dogomania.com/forum/topic/33 ... iowa-fona/
http://www.dogomania.com/forum/topic/33 ... e-ubrania/
Jeśli ktoś jest zainteresowany, proszę licytować tu na MIAU (podać nr fantów) ja przeniosę licytację na dogo

Moderator: Moderatorzy
Nelly pisze:Czy mogłabyś się spytać ile mają w pasie i pod pachami te rzeczy?
Bo XXL też mają różne wymiary zależnie od producenta. Tak 68/69 by się przydało![]()
I jakie kolory ma ta bluza nr 50 - na fotce czarno/czerwono/ i właśnie nie wiem wygląda jak blady róż. Morelowy? A może jednak beż?
To jest pod ostatnim, trzecim linkiem, ostatnie dwie pozycje.
50.
.Blue Harbor ocieplana bluza męska XXL, stan bdb
Kt 15
51.
.Duża męska koszula xxl, dobra gatunkowo
KT 12
Z góry dziękuję
Koki-99 pisze:Mnie z trzeciego czyli "rozmaitości" interesują sandałki nr 42. Jaka długość? Czy są używane? Jeśli tak, to w jakim stanie jest koturn z tyłu? Czy koturny są z tworzywa czy z materiału?
A nie, to jest ten pierwszy bazarek
Migotka123 pisze:[nr 50
pachy 69-70x2 pas tyle samo
co do koloru - według mnie ciemny beż, czarny, zielony i taki biskupi fiolet![]()
nr 51
pachy 73x2 pas tyle samo
Nelly pisze:Migotka123 pisze:[nr 50
pachy 69-70x2 pas tyle samo
co do koloru - według mnie ciemny beż, czarny, zielony i taki biskupi fiolet![]()
nr 51
pachy 73x2 pas tyle samo
Kurcze, biskupi fiolet, hmm dla poważnego faceta - mam na myśli wiek - się nadaje ta bluza?![]()
Aaa niech będzie, najwyżej...
To poproszę obie rzeczy 50 i 51.
Nelly pisze:To poproszę o dane do wpłaty.
I dziękuję bardzo
Migotka123 pisze:Koki-99 pisze:Mnie z trzeciego czyli "rozmaitości" interesują sandałki nr 42. Jaka długość? Czy są używane? Jeśli tak, to w jakim stanie jest koturn z tyłu? Czy koturny są z tworzywa czy z materiału?
A nie, to jest ten pierwszy bazarek
odpowiem dzisiaj z pamięci
Wojas używane, koturny z tworzywa, z tego co pamiętam w bdb stanie, tzn, nie było widać używania, długośc jutro
Koki-99 pisze:To sandały nr 42 mogą być. A zmierzysz mi jeszcze sandałki 43 i balerinki nr 204?
A lniana serwetka nr 72 z drugiego linku jest bardziej w zieleń czy limonkę, jakie wymiary?
Koki-99 pisze:To sandały nr 42 mogą być. A zmierzysz mi jeszcze sandałki 43 i balerinki nr 204?
A lniana serwetka nr 72 z drugiego linku jest bardziej w zieleń czy limonkę, jakie wymiary?
Koki-99 pisze:Poproszę jeszcze balerinki i z "rozmaitości" próbkę nr 28. Twoje konto mam, napisz ile dopłacić za wysyłkę. Aaa, od środy poczta zwiększa opłaty. Dasz radę wysłać jutro? Ew. paczkomatem, chyba wyjdzie taniej (już mi tak wysyłałaś kurtkę), wtedy nie będziesz się musiała spieszyć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości