Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Czy odsłodziła się w taki sposób jak myślę?
agusialublin pisze:MB&Ofelia pisze:Czy odsłodziła się w taki sposób jak myślę?
a pewnie pawia puściła![]()
lilianaj pisze:Jeśli miałabym zrezygnować ze słodzenia kawy i herbaty i wyrzec się chleba, to już wolę być gruba, jak beczka.
Takie życie nie miałoby smaku.
barbarados pisze:Wróćiłam z pracy i mnie ścięło .![]()
Wczoraj u mnie był u mnie dzień świra . Lara sie przejadła i puściłą pawia . Filek przyjzał się Larce i tez puścił pawia , chyba tak dla towarzystwa , bo zaraz poszedł zjeśc suche .
Koty ogólnie wykazywały dziwną aktywność . Aktywność ta przedłuzyła sie do dzis . Wyszłam do pracy rano a one biegały po chłopie . Musiał wstać biedny
Salem 11 pisze:lilianaj pisze:Jeśli miałabym zrezygnować ze słodzenia kawy i herbaty i wyrzec się chleba, to już wolę być gruba, jak beczka.
A tu się nie zgodzę. Herbata tylko nie słodzona. Cukier zabija smak herbaty. A kawka tylko słodzona i z mlekiem.
lilianaj pisze:Jeśli miałabym zrezygnować ze słodzenia kawy i herbaty i wyrzec się chleba, to już wolę być gruba, jak beczka.
MB&Ofelia pisze:Po gorzkiej herbacie mnie mdli. Serio. Chyba ze dwa razy w życiu trafiłam na herbatę, którą mogłam wypić bez słodzenia.
Kawa też tylko słodka, z mlekiem.
Wolę posłodzić kawę i herbatę niż zjeść cukierki, ciastka czy chipsy. A że słodzę raptem jedną płaską łyżeczkę, to jakoś mi w boczki nie wchodzi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Lifter, nfd, Silverblue i 36 gości