Moderator: Moderatorzy
mir.ka pisze:chcę jeszcze nr 10
czarno-czarni pisze:zapłacone, a taki poczet królów miałam w dzieciństwie
ale poczekaj, jeszcze komuś pokażę bazarek
MB&Ofelia pisze:mir.ka pisze:chcę jeszcze nr 10
Proszę bardzo
Moli25 pisze:Dla mnie 3![]()
Dam 15 zł
Podaj koszty przesyłki. Opłacę je
MB&Ofelia pisze:Cieszę się że tak szybko doszło.
Przelew do MaryLux zrobiłam już wcześniej, wiem że to co zostało po opłaceniu kosztów Ineczkowych poszło na kocie cele charytatywne.
MB&Ofelia pisze:Cieszę się że tak szybko doszło.
Przelew do MaryLux zrobiłam już wcześniej, wiem że to co zostało po opłaceniu kosztów Ineczkowych poszło na kocie cele charytatywne.
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Cieszę się że tak szybko doszło.
A konkretnie 250 zł dla 13-letniej Murki, dla której rok temu znalazłam dom w Poznaniu (nie mogłam jej zatrzymać ze względu na Inkę). Reszta - dla kotów z Góralskiej (są na fb, mają stronę internetową), leczonych przez moją wetkę
MB&Ofelia pisze:Moli25 pisze:Dla mnie 3![]()
Dam 15 zł
Trójeczka twojaDaj mi tylko chwilkę bo w związku ze zmianą sytuacji ustalę, gdzie pójdzie dochód z bazarku, czy do Mary czy na wybrany przez nią cel.
Moli25 pisze:MB&Ofelia pisze:Moli25 pisze:Dla mnie 3![]()
Dam 15 zł
Trójeczka twojaDaj mi tylko chwilkę bo w związku ze zmianą sytuacji ustalę, gdzie pójdzie dochód z bazarku, czy do Mary czy na wybrany przez nią cel.
Poczekam, spokojnie
Daj znać na prv bo rzadko zaglądam ostatnio
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości