Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Nie zapieram się. Świadomie jednak nie szukam i szukać nie będę. Jak mi się pod nogami sam położy, nie wykopię
MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:Nie zapieram się. Świadomie jednak nie szukam i szukać nie będę. Jak mi się pod nogami sam położy, nie wykopię
Słusznie. Koty lepiej od nas wiedzą jak i kiedy się pojawić.
MaryLux pisze:Jestem jeszcze w szoku. I nie tylko z powodu Inki. Przede wszystkim dlatego, że tyle życzliwości od Was dostaję.
MaryLux pisze:Nie zapieram się. Świadomie jednak nie szukam i szukać nie będę. Jak mi się pod nogami sam położy, nie wykopię
MaryLux pisze:A ja mam wrażenie, że ona zaraz wyjdzie skądś i zacznie po swojemu
Nam Thomas podeslal Migotke, tylko Mika zadnego pieska jeszcze nie wybrala. Pozdrawiam cieplutko.mir.ka pisze:MaryLux pisze:Nie zapieram się. Świadomie jednak nie szukam i szukać nie będę. Jak mi się pod nogami sam położy, nie wykopię
Inusia na pewno Ci jakiegos podeśle. Tak jak Maxio nam podesłał Jake'aJa w to wierzę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Paula05 i 140 gości