wtenczas pisze:Lilka : Wiesz Ciociu ? my z Zołzą chciałyśmy Ci powiedzieć,że Inka to jest bardzo mądra kocica ! Jest - bo zawsze będzie w naszych sercach, kocich i człowieków
Jest mądra - podpowiedziała, komu dać pieniądze, które zostały...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
wtenczas pisze:Lilka : Wiesz Ciociu ? my z Zołzą chciałyśmy Ci powiedzieć,że Inka to jest bardzo mądra kocica ! Jest - bo zawsze będzie w naszych sercach, kocich i człowieków
barbarados pisze:Fajny człowiek
klaudiafj pisze:A ja myslalam ze napiszesz, ze ta 12latka trafila do Ciebie
barbarados pisze:Dobrze wiedzieć , ze i tacy są![]()
![]()
![]()
MaryLux pisze:klaudiafj pisze:A ja myslalam ze napiszesz, ze ta 12latka trafila do Ciebie
Nie wiem, czy jest sens jej mieszać w głowie... Ale nie będę się zapierać jak żaba błota
klaudiafj pisze:MaryLux pisze:klaudiafj pisze:A ja myslalam ze napiszesz, ze ta 12latka trafila do Ciebie
Nie wiem, czy jest sens jej mieszać w głowie... Ale nie będę się zapierać jak żaba błota
Nie ma sensu sie zapierac. Przyjdzie kot bez zapierania
MaryLux pisze:barbarados pisze:Dobrze wiedzieć , ze i tacy są![]()
![]()
![]()
Ale jak znam życie, to za rok go już nie będzie, za porządny. Parę lat temu też się taki trafił, to go wysłali do jakiejś Pipidówki Dolnej
Moli25 pisze:Cześć Mary![]()
Widzimy sie w sobotę![]()
MB&Ofelia pisze:Ciociu MaryLux. Dziś jezd Dzień Ciornego Kota to ja ci życzę coby Ineczka wróciła do cię w ciornym futerku. Ofelku mię podpowiada że może też być prawie ciorne.
Mała Ciorna Carmen cała-ciorna
czitka pisze:A ja serdecznie powitałam Marysię na moim wątku na KŁ, poleci z nami na Seszele 26-tego stycznia, gdzie będziemy uroczyście obchodzić 15-lecie Forum.Miau.PL![]()
Cieplutko powitana już się rozgościła, będzie nam na wyprawie bardzo potrzebna, a my otoczymy Ją opieką specjalną![]()
Marysiu, ogromnie się cieszę, że dałaś się namówić![]()
Miejsc jeszcze sporo, wyprawa jest wirtualna, jeżeli ktokolwiek ma ochotę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Marmotka i 219 gości