Ewa L. pisze:Nie wiem o co chodzi ale przez chwilę wszystko zwariowało. Nie naciskałam na żaden klawisz a znaki ,,,,,,.......pisały się same![]()
![]()
![]()
Jak chciałam odpisać na wasze posty to samo zaczęło kasować cały tekst.
no tak, duchy masz w domu

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:Nie wiem o co chodzi ale przez chwilę wszystko zwariowało. Nie naciskałam na żaden klawisz a znaki ,,,,,,.......pisały się same![]()
![]()
![]()
Jak chciałam odpisać na wasze posty to samo zaczęło kasować cały tekst.
Ewa L. pisze:To nie jest smieszne. Teraz zaczął pojawiać się i znikać czarny ekran. Nawet podłączenie klawiatury nic nie dało.
Ewa L. pisze:To nie jest smieszne. Teraz zaczął pojawiać się i znikać czarny ekran. Nawet podłączenie klawiatury nic nie dało.
Moli25 pisze:agusialublin pisze:Ewa L. pisze:Zabiję Pole.![]()
![]()
![]()
Właśnie wylala mi na laptopa cały kubek z kawa.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A tej do smiechu![]()
Ewa jak reanimacja?
barbarados pisze:Mam nadzieje , że baterię wyjęła od razu ? reszta sie okarze , jak sprzet wyschnie .
moim tez odbija
agusialublin pisze:Ewa L. pisze:agusialublin pisze:Ewa L. pisze:Zabiję Pole.![]()
![]()
![]()
Właśnie wylala mi na laptopa cały kubek z kawa.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nie ma się z czego śmiać
a tam. wszystko kociarnia zmajstruje jest śmieszne![]()
mi kiedyś Pysion przeleciał się po służbowym laptopie, z pół dnia się głowiłam jak odkręcić to co Pysion mi napykał bo zawiesił kompa
Sihaja pisze:Ojjj.....
W każdym razie pozdrawiam serdecznie....
Może kawka wyschnie i wszystko wróci do normy....
MB&Ofelia pisze::ok:mocne za laptopa. W internecie piszą żeby nie włączać i nie używać zanim nie wyschnie do końca
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:To nie jest smieszne. Teraz zaczął pojawiać się i znikać czarny ekran. Nawet podłączenie klawiatury nic nie dało.
koty to potrafią narobić
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:To nie jest smieszne. Teraz zaczął pojawiać się i znikać czarny ekran. Nawet podłączenie klawiatury nic nie dało.
koty to potrafią narobić
No a Pola jest w tym mistrzynią.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia, Hana, Silverblue, zuza i 1052 gości