Cudowna Forumka z innego forum o nicku hszonszcz zasponsorowała szczecińskim powodzielcom z tego wątku
60 puszek karmy Butchers, trzeba wyglądać przesyłki

Tysiąckrotne dzięki w imieniu bezdomniaczków

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewa_mrau pisze:jestem, czytam
kciuki trzymam
---
Baltimoore pisze:Mam dobre wieści w tym całym nieszczęściu![]()
Cudowna Forumka z innego forum o nicku hszonszcz zasponsorowała szczecińskim powodzielcom z tego wątku
60 puszek karmy Butchers, trzeba wyglądać przesyłki![]()
![]()
![]()
Tysiąckrotne dzięki w imieniu bezdomniaczków![]()
![]()
![]()
![]()
iza71koty pisze:Chciałabym zamówic puszki butchers.Facet mi przywozi z reguły na drugi dzień.Tanio po 2.19 za sztukę.Koty je uwielbiają i sa dobre do podzielenia.Zwykle biorę rybę morską.Ale musze zamówić przynajmniej za 150 zł.
Proszę o pomoc w zbiórce.
iza71koty pisze:Gdyby u Kogoś przypadkiem zalegały chodniczki, nieduże dywaniki co można prać albo coś co nadaje się do ocieplenia podłogi w altance będę wdzięczna....
Deficytowym towarem którego zawsze brakuje są też koce.Proszę popatrzcie.
iza71koty pisze:iza71koty pisze:Gdyby u Kogoś przypadkiem zalegały chodniczki, nieduże dywaniki co można prać albo coś co nadaje się do ocieplenia podłogi w altance będę wdzięczna....
To też bardzo ważne.
zuzia96 pisze:iza71koty pisze:iza71koty pisze:Gdyby u Kogoś przypadkiem zalegały chodniczki, nieduże dywaniki co można prać albo coś co nadaje się do ocieplenia podłogi w altance będę wdzięczna....
To też bardzo ważne.
Iza podaj adres, coś poszukam. Może niewiele tego będzie ale coś się znajdzie, na pewno koc, jakieś dywaniki, parę ręczników. A jaki rozmiar butów nosisz?
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Google [Bot], Wilojoa i 91 gości