Dyktatura pisze:klaudiafj pisze:To zobacz do mnie co znalazłam - tani żel. A moje koty dostawały zylkane i calmvet, ale to bardzo drogo wychodzi, znalazłam dużo lepszy lek dziś
Mam link: http://www.mksklep.pl/relaxer-kot-plus- ... 14588.html
Zawiera to samo co Zylkane i calmvet ale wiecej. Za te dwa płaciłam 250 zl dla dwóch kotów :/
Ja po relaxerze różnicy nie zauważyłam. Mam jeszcze pól opakowania mogę wysłać. Któraś chętna?
Różnica była jak mieliśmy w kontakcie Feli Way'a.
Lilek się tak fajnie wyciszył wtedy. Nie atakował Naliny i póki co atakuje sporadycznie.
Janko kociaki cudowne. Do zagłaskania.
A ile czasu podawałaś? Są różne dawki w różnych sytuacjach. Wg mnie nie ma opcji, żeby to nie pomogło, bo samo Zylkane i calmvet pomaga, ale trzeba stosować około miesiąca. A tutaj jest to samo, a nawet więcej składników.
Faliway za to jest niewiadomą tak naprawdę - bo w kroplach czy tabletkach podaje się konkretne składniki odpowiadające za uspokojenie do pysia. W każdym razie my już mamy za sobą 2 miesiące jak nie więcej podawania Zylkane i Camlvetu i ja widzę naocznie, że to pomogło, bo futro zaczęło odrastać. Tak bez tego to też bym nie wiedziała czy działa
edit. sprawdziłam teraz i tryptofanu jest tyle samo w tym zelu jak i w calmvet, bo jeszcze tego zapomniałam obadać