Moje 3 buraski w DS Sunshine

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 06, 2015 9:29 Re: Tom i Jerry + Filemon w DS Sunshine !

jeeejku ale dawno mnie tu nie było.. a zaczęło się od problemy ze znalezieniem i odzyskaniem jakichkolwiek loginów i haseł przy próbach reanimacji laptopa który odmówił posłuszeństwa..
Po drodze na głowie dużo spraw ukończenie studiów, ślub, przeprowadzka..... troche tego się nazbierało.
Ale już jestem :) tak po krótce.. od grudnia zeszłego roku mieszkamy już na swoim i kociaki razem z nami oczywiście :) mają się świetnie , spokój , swobodę no i naszą bezwzględną miłość do futrzastych ;)
zdjęcia chętnie bym wrzucila ale nie bardzo wiem jak z telefonu bo póki co tylko z niego mogę się zalogować na forum.
Pozdrawiam wszystkich wraz z ich kociastymi ;)

Sunshine307

Od: Pon sty 24, 2011 13:44

Post » Pt lis 06, 2015 12:00 Re: Moje 3 buraski w DS Sunshine

Milo Was znowu widzieć :D
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pon kwi 11, 2016 13:40 Re: Moje 3 buraski w DS Sunshine

Hej Sunshine !
Ja też bywam tu już bardzo rzadko co nie znaczy że przestałam zajmować się kotkami-przeciwnie-zajmuję się nimi i końca nie widać-śmieję się że to już chyba moje przeznaczenie :))

Serdeczne buziaki dla słodkich chłopaczków a zdjęcia chętnie by się obejrzało ... :)
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Śro sty 04, 2017 17:09 Re: Moje 3 buraski w DS Sunshine

No i po kolejnej dłuższej przerwie znowu zawitałam na forum, aby przekazać wiadomość iż wszystkie 3 kociaki mają się świetnie :)
Niedługo przeprowadzamy się z bloku do domu tak więc Tomi tym bardziej się ucieszy, że będziemy częściej wychodzić na dwór na spacerki :)
A tak po za tym to wszyscy zdrowi i szczęśliwi :)

Sunshine307

Od: Pon sty 24, 2011 13:44

Post » Pt kwi 14, 2017 12:21 Re: Moje 3 buraski w DS Sunshine

Hello Sunshine ,
super wieści :)
Chłopaki mają super życie dzięki Tobie :)
może by tak kiedyś , jakieś foty :) ?
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

[poprzednia]