Mrauowe tymczasy - Kiri i Tofu - chłopaki na swoim:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob gru 31, 2016 10:08 Re: Mrauowe tymczasy - Kiri i Tofu - chłopaki na swoim:)

Kiri i Tofu,słodkie Burasie dużo szczęścia w Waszych WŁASNYCH,OSOBISTYCH DOMACH :ok: :1luvu: :201461
Olu pięknie wyremontowałaś Tofu przed adopcją :) :1luvu:
Obrazek

MAU

Od: Śro paź 24, 2012 11:45

Post » Pon sty 02, 2017 22:15 Re: Mrauowe tymczasy - Kiri i Tofu - chłopaki na swoim:)

MAU pisze:Kiri i Tofu,słodkie Burasie dużo szczęścia w Waszych WŁASNYCH,OSOBISTYCH DOMACH :ok: :1luvu: :201461
Olu pięknie wyremontowałaś Tofu przed adopcją :) :1luvu:

Myślę, że każdy z nas się do tego przyłożył. :ok: Bez dobrych dusz, które zadbały o niego w schronisku, nie byłoby tak kolorowo; pamiętam Twoje posty o tym, w jak tragicznym był stanie i jak bardzo potrzebował domu...

A co u Daszeńki? Wracam czasami do jej zdjęcia z pierwszej strony paluchowego wątku, prześliczna z niej koteczka. <3

Załączam zdjęcie Tofu już z nowego domku. Dzieci bardzo się o niego troszczą. :1luvu:
Obrazek
Obrazek Obrazek

gapa

Od: Nie maja 08, 2016 19:35

Post » Pon sty 02, 2017 22:33 Re: Mrauowe tymczasy - Kiri i Tofu - chłopaki na swoim:)

Cudne kocisko z Tofu.I jaki cudny domek Mu się trafił :ok: :1luvu: :201461
Daszeńka ma,niestety, problemy z nerkami ,a także z dziąsłami.Działamy,leczymy,kochamy i rozpieszczamy.To cudowna koteczka,choć silna indywidualność.Mam nadzieję,że przed Nią jeszcze wiele dobrych i w niezłym zdrowiu lat <3
Obrazek

MAU

Od: Śro paź 24, 2012 11:45

Post » Pon sty 02, 2017 23:36 Re: Mrauowe tymczasy - Kiri i Tofu - chłopaki na swoim:)

MAU pisze:Daszeńka ma,niestety, problemy z nerkami ,a także z dziąsłami.Działamy,leczymy,kochamy i rozpieszczamy.To cudowna koteczka,choć silna indywidualność.Mam nadzieję,że przed Nią jeszcze wiele dobrych i w niezłym zdrowiu lat <3

Oj, biedulka... Wspaniale, że trafiła pod Twoją opiekę. :201461 Widziałam Cię tylko raz, Basiu, ale bardzo miło wspominam to spotkanie (i widok oczarowanych Tobą kotów). Trzymam mocne kciuki za dobre samopoczucie Daszki. I do zobaczenia, zapewne któregoś dnia w schronie. :ok:
Obrazek Obrazek

gapa

Od: Nie maja 08, 2016 19:35

[poprzednia]