Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:Jakie przeboje w Katowicach......moja droga ja cie kocham.....
![]()
![]()
No co ? tak było.
Przeboje z moich lat szkolnych...
Ale nie śmiertelne
Można odmłodnieć

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:Jakie przeboje w Katowicach......moja droga ja cie kocham.....
![]()
![]()
No co ? tak było.
Przeboje z moich lat szkolnych...
Ale nie śmiertelne
Ewa L. pisze:A zaraz 51
MB&Ofelia pisze:Ineczko. Byłaś okropecznie odważna że schowałaś się dopiero o północy. Brawo moja koleszanku. Ja się nie bojałam ino się obźarłam mniamuśności. A dzisiaj pawiowałam kłakię i trawą.
Książniczka Ofelja
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko. Byłaś okropecznie odważna że schowałaś się dopiero o północy. Brawo moja koleszanku. Ja się nie bojałam ino się obźarłam mniamuśności. A dzisiaj pawiowałam kłakię i trawą.
Książniczka Ofelja
A ja dziś kapryszę przy amcianiu
Dyktatura pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko. Byłaś okropecznie odważna że schowałaś się dopiero o północy. Brawo moja koleszanku. Ja się nie bojałam ino się obźarłam mniamuśności. A dzisiaj pawiowałam kłakię i trawą.
Książniczka Ofelja
A ja dziś kapryszę przy amcianiu
Inuś a co masz do amciania?
Może mało smaczne. Przybiegnij do nas
Nala
MB&Ofelia pisze:Ineczko. Przyleć do mię to ci dam moje miąsko. Ja nie mam apetyta bo mam kłaka.
Książniczka Ofelja
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko. Przyleć do mię to ci dam moje miąsko. Ja nie mam apetyta bo mam kłaka.
Książniczka Ofelja
A czy miąsko jest smakowite?
Hannah12 pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko. Przyleć do mię to ci dam moje miąsko. Ja nie mam apetyta bo mam kłaka.
Książniczka Ofelja
Nie, fuj jest.
Haker
MaryLux pisze:Hannah12 pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko. Przyleć do mię to ci dam moje miąsko. Ja nie mam apetyta bo mam kłaka.
Książniczka Ofelja
Nie, fuj jest.
Haker
Psioto mówił to samo...
Gosiagosia pisze:MaryLux pisze:Hannah12 pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko. Przyleć do mię to ci dam moje miąsko. Ja nie mam apetyta bo mam kłaka.
Książniczka Ofelja
Nie, fuj jest.
Haker
Psioto mówił to samo...
Mięsko jest pycha
Hugo
MB&Ofelia pisze:Ineczko, Haker. Miąsko jezd mniamuśne. Ino mię dzisiaj kłak gniecie w brzusiu i nie mogę amciać bo pawikuję dalej niż paczę![]()
Książniczka Ofelja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 178 gości