Dzięki Gosiu .
Moje gwiazdeczki już śpią.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:Moli25 pisze:jadę około 11:00 do Niemiec![]()
Miłej podróży
Ewa L. pisze:Dzień dobry kochani![]()
Witamy się w Nowym Roku 2017 !
Oczywiście ja zaczynam rok tradycyjnie od nie spania. Tak mnie muliło , tak mnie usypiało a jak się położyłam .......pa, pa senku. Obejrzałam koncert w Katowicach do końca, później przeniosłam się do Warszawy na narodowy , później wróciłam na powtórkę Katowicką , wymiziałam Zuzieńkę, wymiziałam Poleńkę i czuję się zmęczona ale nie mogę zasnąć.6 rano a ja od 22 godzin oka nie zmrużyłam. Co jest z tym moim snem. Pewnie pijawek mi trzeba ale te dopiero 3 stycznia.
Moli25 pisze:Dzień dobryb, dzień dobry![]()
Ja tez juz na nogach.
Jadę do pracy, zamknąć miesiąc, naliczyć wypłaty, wprowadzić inwentaryzacje i jadę około 11:00 do Niemiec![]()
Ściągnęłam sobie translator na telefon bede z nimi rozmawiać
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Dzień dobry kochani![]()
Witamy się w Nowym Roku 2017 !
Oczywiście ja zaczynam rok tradycyjnie od nie spania. Tak mnie muliło , tak mnie usypiało a jak się położyłam .......pa, pa senku. Obejrzałam koncert w Katowicach do końca, później przeniosłam się do Warszawy na narodowy , później wróciłam na powtórkę Katowicką , wymiziałam Zuzieńkę, wymiziałam Poleńkę i czuję się zmęczona ale nie mogę zasnąć.6 rano a ja od 22 godzin oka nie zmrużyłam. Co jest z tym moim snem. Pewnie pijawek mi trzeba ale te dopiero 3 stycznia.
ale dziewczyny porządziłyście
wszystkiego dobrego w Nowym Roku
Gosiagosia pisze:Ja padłam o 3 i spałam do 11, wszystko mam na dzisiejszy obiad gotowe więc troszeczkę poczytam co u Was.
klaudiafj pisze:Dzien dobry noworocznie
Na sen dobry jest awiomarin
Ewus i Dziewczynkiwszystkiego najlepszego w Nowym Roku, niech ten rok bedzie dla Was szczesliwy, niech przyplynie kaska strumieniem wiekszej wyplaty, niech przy tym godzin do stania bedzie mniej, awansu zeby moc dyrygowac innymi
duzo, duzo zdrowia dla Ciebie, dziewczynek i rodzicow.
Stary Rok mija lecz marzenia zostaja, niech one sie Tobie wszystkie spelniaja i z Nowym Rokiem niech los Ci sie odmieni, a ogrod zycia wnet sie zazieleni
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, Silverblue i 21 gości