Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:barbarados pisze:Nie lubie petard . Niby wiem , że tradycja , ale ... szkoda futrzaków .
Też nie lubie.
barbarados pisze:Ewa L. pisze:barbarados pisze:Nie lubie petard . Niby wiem , że tradycja , ale ... szkoda futrzaków .
Też nie lubie.
Zanim wzięłam kota , inaczej patrzyłam na zime i Sylwestra . Teraz juz nie jest to takie piękne .
No cóż .. punkt widzenia ...
Ewa L. pisze:barbarados pisze:Ewa L. pisze:barbarados pisze:Nie lubie petard . Niby wiem , że tradycja , ale ... szkoda futrzaków .
Też nie lubie.
Zanim wzięłam kota , inaczej patrzyłam na zime i Sylwestra . Teraz juz nie jest to takie piękne .
Otóż to . Przez to że umiemy spojrzeć na świat z innej perspektywy zaczynamy inaczej go rozumieć.
barbarados pisze:hi , hi . Chłop chce ,, Egzorcyste " , ja latam po kanałach i puszczam co głośniejszą muzyczkę
barbarados pisze:Ewa L. pisze:barbarados pisze:Ewa L. pisze:barbarados pisze:Nie lubie petard . Niby wiem , że tradycja , ale ... szkoda futrzaków .
Też nie lubie.
Otóż to . Przez to że umiemy spojrzeć na świat z innej perspektywy zaczynamy inaczej go rozumieć.
I to bardziej boli . Ale i mobilizuje do działania .
Ewa L. pisze:barbarados pisze:hi , hi . Chłop chce ,, Egzorcyste " , ja latam po kanałach i puszczam co głośniejszą muzyczkę
o matko i córko ale mu się zachciało![]()
![]()
barbarados pisze:Ewa L. pisze:barbarados pisze:hi , hi . Chłop chce ,, Egzorcyste " , ja latam po kanałach i puszczam co głośniejszą muzyczkę
o matko i córko ale mu się zachciało![]()
![]()
No .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 36 gości