Rude jest piękne i bure też ♥♥♥♥ cz.17

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pt gru 30, 2016 19:51 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz.17- Psocia w DS :)))

Ewa L. pisze:
mir.ka pisze:
Ewa L. pisze::placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

Psociu przecież już miałaś domek.

widać nie do końca jej się w nim podobało :wink:
tam nie ma psa :mrgreen:

Myślisz ,że nie zmieni zdania ?

dzisiaj miałam ją na rękach , przytuliłam ją i zapytałam czy wraca z nami, a ona odpowiedziała "nie" :D
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pt gru 30, 2016 19:53 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz.17- Psocia w DS :)))

MaryLux pisze:
mir.ka pisze:
MaryLux pisze:
mir.ka pisze:Mam dla Was wiadomość, w którą samej mi ciężko uwierzyć 8O 8O 8O 8O 8O
Psocia od wczoraj jest w swoim domku, mieszka w Sosnowcu, z kocurkiem starszym od niej ok pół roku. Pojechalismy z nią i miała to być tylko taka zapoznawcza wizyta kotków i mieliśmy z nią wrócić, a ostatecznie miała jechać w nowym roku. Psocia zachowywała sie tam całkiem inaczej niz w domu gdzie został Duszek, od razu jej się spodobało i postanowiła zostać 8O 8O 8O 8O 8O 8O choć kocurek Filemon jest z tego niezadowolony i powarkuje na nią :( ale ona nie bardzo sie tym przejmuje, choc jak na razie woli się przed nim chować. Dzisiaj też się z nią widziałam, bo wczoraj pojechaliśmy zupełnie nie przygotowani, nie zabrałam jej jedzonka, które jadła u mnie ani umowy adopcyjnej. Psocia dała mi do zrozumienia ,ze nie zmieniła zdania i zostaje :D Jej wybór :D

Wyeksmitowałaś Psocię? :placz:

wcale nie, to ona zadecydowała, że chce zmienić domek, gdyby chciała wrócić z nami to juz by została

Zobaczysz, po Sylwestrze wróci

jak już sie tam pobawi? :wink:
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Pt gru 30, 2016 19:57 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz.17- Psocia w DS :)))

Ewa L. pisze:
mir.ka pisze:
MaryLux pisze:
mir.ka pisze:Mam dla Was wiadomość, w którą samej mi ciężko uwierzyć 8O 8O 8O 8O 8O
Psocia od wczoraj jest w swoim domku, mieszka w Sosnowcu, z kocurkiem starszym od niej ok pół roku. Pojechalismy z nią i miała to być tylko taka zapoznawcza wizyta kotków i mieliśmy z nią wrócić, a ostatecznie miała jechać w nowym roku. Psocia zachowywała sie tam całkiem inaczej niz w domu gdzie został Duszek, od razu jej się spodobało i postanowiła zostać 8O 8O 8O 8O 8O 8O choć kocurek Filemon jest z tego niezadowolony i powarkuje na nią :( ale ona nie bardzo sie tym przejmuje, choc jak na razie woli się przed nim chować. Dzisiaj też się z nią widziałam, bo wczoraj pojechaliśmy zupełnie nie przygotowani, nie zabrałam jej jedzonka, które jadła u mnie ani umowy adopcyjnej. Psocia dała mi do zrozumienia ,ze nie zmieniła zdania i zostaje :D Jej wybór :D

Wyeksmitowałaś Psocię? :placz:

wcale nie, to ona zadecydowała, że chce zmienić domek, gdyby chciała wrócić z nami to juz by została

Może nie powiedziałaś jej tego i biedna pomyślała że znów ją będziesz ciągać po obcych domkach.

o tym domku wiedziała już od ubiegłego tygodnia, kilka razy dziennie "rozmawiałyśmy" na jego temat, a po zwiedzeniu go i poznaniu nowych Duzych, chciała tam zostać, nikt z czterech osób nie miał wątpliwosci :)
Obrazek

mir.ka

Post » Pt gru 30, 2016 19:59 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz.17- Psocia w DS :)))

idę kończyć ciasto sylwestrowe :)
Obrazek

mir.ka

Post » Pt gru 30, 2016 20:00 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz.17- Psocia w DS :)))

mir.ka pisze:idę kończyć ciasto sylwestrowe :)

A mnie nikt nie chce pomóc wątusia skończyc. :(
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pt gru 30, 2016 21:06 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz.17- Psocia w DS :)))

Ewa L. pisze:

A przygotowałaś nowy? Bo ten za 5 minut się skończy

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pt gru 30, 2016 21:06 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz.17- Psocia w DS :)))

MaryLux pisze:
Ewa L. pisze:

A przygotowałaś nowy? Bo ten za 5 minut się skończy

Za Psotke trzymam kciuki :ok:
Bedzie jej dobrze.
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Pt gru 30, 2016 21:15 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz.17- Psocia w DS :)))

Nie mogę uwierzyć Psocia nie chciało z Tobą wrócić 8O No cóż myślałam że u Was zostanie. Oby jej tam było dobrze. Kciuki za malutką i jej nowy domek. :ok: :ok: :ok: :ok:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Pt gru 30, 2016 21:47 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz.17- Psocia w DS :)))

Bardzo się cieszę i gratuluję! Niech jej tam będzie wspaniale! To fantastyczna koteńka! <3

FElunia

Od: Wto kwi 14, 2015 15:11

Post » Sob gru 31, 2016 8:14 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz.17- Psocia w DS :)))

Psocia chyba uznała , ze jej misja w naszym domu dobiegła końca. Pomogła mi w wychowaniu czwórki Castusiów, nauczyła je jak powinny zachowywać się koty. Choć czasami od tych jej nauk włosy mi stawały dęba :strach: Ale takie są koty :) Postanowiła pomyśleć o sobie w domu gdzie nie ma tylu kotów i psa. To wyjątkowa koteczka, wie co robi :D

https://naforum.zapodaj.net/52f68bb7954b.jpg.html

https://naforum.zapodaj.net/5bcc2f87c465.jpg.html
Obrazek

mir.ka

Post » Sob gru 31, 2016 11:25 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz.17- Psocia w DS :)))

tak ładnie razem jemy :mrgreen:

Obrazek

Obrazek
Obrazek

mir.ka

Post » Sob gru 31, 2016 11:54 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz.17- Psocia w DS :)))

A jak Psocia pokazala ze nie chce wrocic i ze jej sie tam podoba?
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Sob gru 31, 2016 12:07 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz.17- Psocia w DS :)))

klaudiafj pisze:A jak Psocia pokazala ze nie chce wrocic i ze jej sie tam podoba?

w czwartek jak ją przywieźliśmy, miała cały czas otwarty kontener na podłodze, gdyby chciała to by do niego weszła, a ona wolała zwiedzać mieszkanie, sprawdzać gdzie co jest, miziała się też do nowych Duzych
wczoraj trochę sie obawiałam jej reakcji, ale ona tylko na chwilę pozwoliła się wziąć na ręce i zaraz chciała zeskoczyć :(
jak ją zapytałam czy jej się tu podoba i zostaje to odpowiedziała krótko , po kociemu - miau :D
Obrazek

mir.ka

Post » Sob gru 31, 2016 12:37 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz.17- Psocia w DS :)))

mir.ka pisze:
klaudiafj pisze:A jak Psocia pokazala ze nie chce wrocic i ze jej sie tam podoba?

w czwartek jak ją przywieźliśmy, miała cały czas otwarty kontener na podłodze, gdyby chciała to by do niego weszła, a ona wolała zwiedzać mieszkanie, sprawdzać gdzie co jest, miziała się też do nowych Duzych
wczoraj trochę sie obawiałam jej reakcji, ale ona tylko na chwilę pozwoliła się wziąć na ręce i zaraz chciała zeskoczyć :(
jak ją zapytałam czy jej się tu podoba i zostaje to odpowiedziała krótko , po kociemu - miau :D

Wow! Jestem pod wrazeniem! Warto bylo czekac na taki domek :) i do tego ma kolege :)) super!!! Gratuluje :1luvu:
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

[poprzednia][następna]