olala1 pisze:Pietraszka pisze:WAŻNE !
W piątek zabieram Dziekankę na badania krwi pod katem sterylki, musi być na czczo - prośba ogromna, żeby zabrać jedzenie z ogólnego jutro przed wyjściem. Dzięki
A o której będziesz ją zabierać?
Rano
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
olala1 pisze:Pietraszka pisze:WAŻNE !
W piątek zabieram Dziekankę na badania krwi pod katem sterylki, musi być na czczo - prośba ogromna, żeby zabrać jedzenie z ogólnego jutro przed wyjściem. Dzięki
A o której będziesz ją zabierać?
olala1 pisze:Masakra z tymi naszymi kotami. Irenka gorączka ponad 41 stopni![]()
Tabby oczywiście to co pozostali. Z oczu leci, jeść nie chciała.
Więc dalej podajemy antybiotyk do 10 dni oraz przeciwzapalny przez dwa kolejne dni Tabby ¼ raz dziennie, Misza 1 tabl (bo to mniejsza dawka-jest u niego w koszyczku) raz dziennie. Irenka ¼ 2 razy dziennie do momentu kolejnej wizyty. Ja ogarnę ranki.
Misza tez dostał kropelki na inhalacje, instrukcja: kot do kontenera, obok miska z gorącą wodą i kilkoma kroplami. Przykryć wszystko ręcznikiem. Tylko nie wiem jak długo ma tak siedzieć, może Aneta wie.
Ogólnie![]()
![]()
Edit: Bocian i Żuraw też dostali antybiotyk ½ tabl. Kichają oba, więc nie ma na co czekać
Pietraszka pisze:
O Boziu, bidulki kochane
Ola, ja w piątek rano podam Irence antybiotyk, tylko ktoś mógłby wieczorem podjechać? Jak nie, to ja podjadę wieczorem.
olala1 pisze:Pietraszka pisze:
O Boziu, bidulki kochane
Ola, ja w piątek rano podam Irence antybiotyk, tylko ktoś mógłby wieczorem podjechać? Jak nie, to ja podjadę wieczorem.
Dziękuję bardzo, Irenka rano przeciwzapalny, nie pamiętam w tej chwili nazwy
Antybiotyk wieczorem
dilah pisze:Czy Bazyl może na dniach jechać do nowego domu?
Masakra ogólna
dilah pisze:Czy Bazyl może na dniach jechać do nowego domu?
Masakra ogólna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości