PixieDixie pisze:O mamma mija.
Tu tez wieje ale bywalo gorzej...
U nas wiało tak, że w drodze do pracy i z powrotem ortalionowa kurtka na niewiele się zdała

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
PixieDixie pisze:O mamma mija.
mir.ka pisze:barbarados pisze:Ale tylko jeden dzień
ale wypada w piątek, więc niektórzy będą 3 dni świętować
MB&Ofelia pisze:Ineczko. Miauknę ci że ci do pysia w czerwonym. Lizam cię po uszku, koleszanku.
Książniczka Ofelja
MaryLux pisze:PixieDixie pisze:O mamma mija.
U nas wiało tak, że w drodze do pracy i z powrotem ortalionowa kurtka na niewiele się zdała
MB&Ofelia pisze:Ineczko. Duża mówi że mię do pysia w różowym, jak na książniczkę przystanęło. I dlatego mam różową podusię do trąsporterka.
Książniczka Ofelja
barbarados pisze:MaryLux pisze:PixieDixie pisze:O mamma mija.
Wiało i momentami padało . Ale ten wiatr był taki dziwny . Niby ciepły ale taki ... zatykający .
barbarados pisze:I nawet nie chodzi o to , że nie mozna było oddychac , bo przy silnym wietrze ,to normalne , tylko tak człowieka zapychał jakos
MaryLux pisze:barbarados pisze:Kajtkowi się nie chciało chodzić w taką pogode . Szybko się ogarnął i do domku . Ja mogę chodzić , tylko , że mi kurtka przemiekła
![]()
![]()
barbarados pisze:MaryLux pisze:barbarados pisze:Kajtkowi się nie chciało chodzić w taką pogode . Szybko się ogarnął i do domku . Ja mogę chodzić , tylko , że mi kurtka przemiekła
![]()
![]()
Dlaczego ? Mnie taka pogoda za bardzo nie przeszkadza .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 125 gości