Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:Pola dzisiaj nie ma zdjęć bo była niegrzeczna.Gryzła, łaziła mi po komputerze zamykając strony i kasując to co właśnie napisałam. Nie ma zdjęciowania - kara musi być.
AgaS1987 pisze:Ewa L. pisze:Pola dzisiaj nie ma zdjęć bo była niegrzeczna.Gryzła, łaziła mi po komputerze zamykając strony i kasując to co właśnie napisałam. Nie ma zdjęciowania - kara musi być.
A to rozbojnica![]()
![]()
![]()
Ewa L. pisze:AgaS1987 pisze:Ewa L. pisze:Pola dzisiaj nie ma zdjęć bo była niegrzeczna.Gryzła, łaziła mi po komputerze zamykając strony i kasując to co właśnie napisałam. Nie ma zdjęciowania - kara musi być.
A to rozbojnica![]()
![]()
![]()
Podlec wstrętny i tyle.
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:AgaS1987 pisze:Ewa L. pisze:Pola dzisiaj nie ma zdjęć bo była niegrzeczna.Gryzła, łaziła mi po komputerze zamykając strony i kasując to co właśnie napisałam. Nie ma zdjęciowania - kara musi być.
A to rozbojnica![]()
![]()
![]()
Podlec wstrętny i tyle.
![]()
![]()
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:AgaS1987 pisze:Ewa L. pisze:Pola dzisiaj nie ma zdjęć bo była niegrzeczna.Gryzła, łaziła mi po komputerze zamykając strony i kasując to co właśnie napisałam. Nie ma zdjęciowania - kara musi być.
A to rozbojnica![]()
![]()
![]()
Podlec wstrętny i tyle.
![]()
![]()
No Co ? Taka prawda jest.
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:U nas wieje
A u nas i wieje i leje
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:AgaS1987 pisze:A to rozbojnica![]()
![]()
![]()
Podlec wstrętny i tyle.
![]()
![]()
To jeszt obrarzanie mojej pszyjaciułki
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:Podlec wstrętny i tyle.
![]()
![]()
To jeszt obrarzanie mojej pszyjaciułki
To pogadaj z nią coby zrobiła sie grzeczniejsza .
Użytkownicy przeglądający ten dział: lucjan123, Nul i 41 gości