isabell36 pisze:cudna Pola w bucie
Tylko co ona ma do tych butów ? Podoba jej się "zapach " moich nóg po wielogodzinnym chodzeniu w butach ?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
isabell36 pisze:cudna Pola w bucie
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:To miałaś udany wieczór
Tak . Najadłam się i jeszcze śledzika pod pierzynką dostałam na wynos.
Ewa L. pisze:Witam w ten pierwszy świąteczny dzionek !
U nas tradycyjnie bożonarodzeniowo od wczoraj leje deszcz, W nocy nabrał na sile i leje jak z cebra pukając wściekle w parapet. Jeszcze dzis i jutro wolne a pojutrze powrót do rzeczywistości i problemów dnia codziennego. Jak to mówią miło było ale się skończyło.
Ale nie wybiegajmy w przyszłość i cieszmy sie dniem dzisiejszym, rodzinom i bliskością kotełków, Mam nadzieję ,że wigilie minęły spokojnie, prezenty rozdane i wszyscy zadowoleni.
Życzę wszystkim miłego, spokojnego i pogodnego dnia mimo nie ciekawej aury na dworze.
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:To miałaś udany wieczór
Tak . Najadłam się i jeszcze śledzika pod pierzynką dostałam na wynos.
będziesz spała w tej pięknej pościeli ze śledzikiem?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Witam w ten pierwszy świąteczny dzionek !
U nas tradycyjnie bożonarodzeniowo od wczoraj leje deszcz, W nocy nabrał na sile i leje jak z cebra pukając wściekle w parapet. Jeszcze dzis i jutro wolne a pojutrze powrót do rzeczywistości i problemów dnia codziennego. Jak to mówią miło było ale się skończyło.
Ale nie wybiegajmy w przyszłość i cieszmy sie dniem dzisiejszym, rodzinom i bliskością kotełków, Mam nadzieję ,że wigilie minęły spokojnie, prezenty rozdane i wszyscy zadowoleni.
Życzę wszystkim miłego, spokojnego i pogodnego dnia mimo nie ciekawej aury na dworze.
u nas wczoraj było tak ładnie biało, jak jechaliśmy wieczorem padał snieg i myślałam ,ze tak zostanie, a tu od rana leje deszcz![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana i 57 gości